Tule kuvaamaan meidän häitä!

Xhyljeta&Nicky-96.jpg

Hei tuore tai kokeneempi valokuvaaja! Etsimme tulevan aviomieheni kanssa lauantaina 5.5.2018 Helsingin Töölössä järjestettäviin häihimme taitavaa henkilöä ikuistamaan meidän tärkeä päivä.

Olemme katsoneet monien tunnettujen valokuvaajien portfolioita mutta ennen kuin päätämme mitään, ajattelin ilmoittaa kuvaajaetsinnöistämme myös täällä blogissa. Eihän sitä koskaan tiedä miten lahjakkaita kamerankäsittelijöitä täälläkin on.

Emme välttämättä etsi vain ammattilaistasoista konkaria – jos tyylimme kohtaavat, harrastajavalokuvaajakin sopii mainiosti. Mikäli tykkäät ja osaat mielestäsi valokuvata ja olet vapaa 5. toukokuuta, laita ihmeessä viestiä ja portfolio tai muutama kuva mukaan sekä palkkiotoive sähköpostiosoitteeseen tyhjaajatus@live.fi .

Lisäyksenä vielä että haluamme dokumentaarisen hääkuvauksen ja hääpotretit. Tulisin valokuvaajan luvalla käyttämään kuvia blogissa, mikä toisi varmasti myös hyvää näkyvyyttä kuvaajalle itselleen.

Odotan innolla yhteydenottojanne!

 

Kuva: Enna Rautiainen (joka ei valitettavasti voi olla meidän häävalokuvaaja koska on vieraana <3)

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (8)
  1. Suosittelen Ari Hallamia (http://www.arihallami.com/). Tyyppinä hiukan totinen, mutta kuvausjälki on ihan priimaa. Ottaa todella kauniita kuvia (myös epäfotogeenisistä henkilöistä, kuten meikäläinen). Hinta-laatusuhde oli ainakin 2015 vielä kohdallaan 🙂

    1. Kiitos valtavasti suosituksesta! 🙂 Arvostan. <3

  2. Meillä oli viime kesänä häissämme kuvaajana mieletön Ömer Acar, jota voin lämpimästi suositella kuvaajaksi. Plussaa on myös, että häneltä on tilattavissa kuvauksen lisäksi videokuvausta. Kuvia löytyy blogistani. Onnea kuvaajan etsintään!

    1. Hei kiitos suosituksesta! Pitää mennä katsomaan blogistasi lisää kuvia. 🙂 Nimen perusteella kuvaajalla saattaisi olla sama äidinkieli kuin sulhasellani. 😀 Kiitos paljon komenttistasi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *