Tykkäätte häistä ja raskaudesta

saranda.dedolli-full.jpg

Mielenkiinnosta halusin itsekin nähdä, mitkä yhdeksän kuvaa ovat olleet Instagramissani suosituimmat. Hekotin ääneen kun kollaasi toisti kaaviota, josta ei ollut vaikeaa tehdä tulkintaa: te tykkäsitte tänä vuonna häistä ja raskaudesta.

Ennen lopputuloksen näkemistä ajattelin että olisin avannut jokaisen kuvan ”tarinan” erikseen, mutta ne toistaisivat pahasti itseään. ”Tässä on yksi raskausmahakuva, tässä meidän hääkuva, tässä toinen raskausmahakuva, tässä taas hääkuva…” Yhdessä ainoassa kuvassa on kyse jostain muusta, ja se on tuo keskimmäinen, jossa mulla on yllä Pietamon kietaisumekko. Se otettiin viime kesänä muuten vain, paljain jaloin parisataa metriä kotoa. <3

Ensi vuonna mitä todennäköisimmin ei tule uusia häitä tai raskautta. Toivon kuitenkin, että pystyn myös jatkossa jakamaan yhtä henkilökohtaisia juttuja niin blogissa että Instagramissa, eikä ainoastaan siksi, että ne saavat aina niin positiivisen vastaanoton. On mukavaa jakaa teidän kanssa niin ilot kuin surut, ja se tuntuu itselleni julkisesta tilistä huolimatta luontevalta ja terapeuttiselta.

Mun Instagram-tilin löydät nimimerkillä @saranda.dedolli tai tämän linkin takaa. 🙂

Mukavaa viikonloppua jokaiselle!

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *