Työssäkäyvän opiskelijan harvinaista herkkua: vapaa viikonloppu

Tyhjä ajatus

Brunssiannos Kiilassa - eikä ollut tietysti ainoa.

Haha, kolme ekaa noloa haalarimerkkiä.

Matkalla juoksuun!

Helsinki-päivän kirpputorilöytö: ihana lämmin villapaita.

Kauppaan!

Kaikkea hyvää.

Sunnuntai-lounas.
 

Kaiken koulunalkamishäslinkien jälkeen on vihdoinkin sellainen tunne, että homma on hanskassa. Eka prokkis on lähtenyt käyntiin ja oon niiiiin innoissani! Jo monta kertaa oon havahtunut ajattelemaan, että olen matkalla kohti oikeaa ammattia. Meidän porukkakin on aivan huippu - en ole pitkään aikaan tutustunut niin moneen ja niin ihastuttavaan ihmiseen kerralla.

Olen suurimman osan ajasta todella motivoitunut ja inspiroitunut, ja no, onnellinen. Kaikissa osa-alueissa.

Anyway, viikonloppu oli vapaa ja tuli tarpeeseen. Lauantaina keskellä kirpputorikojuja ja muotiviikkoja käytiin tyttöjen kanssa syömässä tuoreita herkkuja lauantaibrunssilla ansaitetusti kehutussa Kiilassa. (Kalevankatu 1, Helsinki. Menkää.) Samaan päivään mahtui myös haalarimerkkien kiinnittämistä ja illalla itse Midnight Run.

Tänään olen lihakset astetta pahemmin jumittuneina jumittanut itsekin läksyjen parissa, käynyt kaupassa ja katsonut leffoja. Ensi viikko on superrankka, joten on niin mukavaa löllöä nyt vaan ilman mitään kiirettä tulevienkin päivien edestä.

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille.

Kommentit

Jasmiina (Ei varmistettu)

Vakkarilukija ilmoittautuu!!:) Oon täysin ihastunut sun blogiin ja tulin tosi iloiseksi kun huomasin kuinka monta uutta postausta on tullut. Keep on goin'!

Saranda
Tyhjä ajatus

Eikä kuinka ihana olet. :) kiitos oikein paljon.

Kommentoi