Unohdettu pömppisasu

Tyhjä ajatus

Takki Vero Moda / Mekko H&M / Kengät Spirit Store / Sukkahousut Pieces

Matkakuumeessa selasin Lontoo -albumia, ja löysin muutamat kivat kuvat kun mulla oli päällä yksi vähiten käytetyistä mekoista. Muistin kuvia ottaessa miksi käytänkään sitä niin harvoin: vatsa pömpöttää ihan kauheasti sen läpi! Haha. Onneksi Englannissa tarkeni silloin vielä kulkea lyhyissä hihoissa, joten käärin takin lantioille ja avot: pömppömaha poissa. (Tai siis piilossa. Sen poistamiseen taitaa pätee ihan eri keinot.)

Saranda

 

Kommentit

Sarah:) (Ei varmistettu)

Katehdittavan ihania kuvia ! Ja sullako pömppis? :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitän kaverini Jonnan puolesta joka oikeesti ottaa hyviä kuvia! :)

Evéé (Ei varmistettu)

Mistä päin Lontoota nää kuvat on? Ollaan menossa poikaystäväni kanssa viikon päästä Lontooseen ja oon etsiskellyt blogeista kaikkia matkavinkkejä ja nähtävyyksiä minne kannattais suunnata. :) Jos sulla on jotain ehdoton suosikkipaikkoja jonne suosittelet mentäväks, olisi kiva kuulla!

Sulla on muuten tosi ihananoloinen blogi :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos, suloinen. :)

Nää on Hyde Parkista, Lontoon kuninkaallisten puistosta. Mä ite tykkäsin käydä joka päivä Oxford Streetillä shoppailemassa, pitkä tie jossa rivissä toinen toistaan parempia kauppoja.

Me yövyttiin keskustassa jossa nyt oli vaikka mitä nähtävää. Mutta seuraavan kerran menisin asumaan Camdeniin. Siellä on (kans ihania kauppoja hehe,), paljon nuorisoa, "marketteja" ja tosi herkullisia ruokakojuja.

Hauskaa matkaa teille.:)

Kommentoi