Usko "mahdottomaan"

Tyhjä ajatus

Olen viime aikoina haaveillut. Isosti ja häpeilemättä. Tunnerikas syksy, lisääntynyt vapaa-aika ja entistä selkeämmät tulevaisuudenhaaveet ovat saaneet pääni raksuttamaan ja tuottamaan päivittäin uusia ideoita. Välillä ne ovat niin isoja ja pelottavia etten kehtaa sanoa niitä ääneen. Välillä sanon vaikka tiedän että saan vastaukseksi naurua tai pyöritteleviä silmiä.

Kaikki elämäni hienoimmat asiat ovat tapahtuneet siksi, että olen uskaltanut haaveilla - muiden ja vähän omastakin mielestä "mahdottomia" asioita. Unelmia ei koskaan kannata rajata sen mukaan onko siihen tällä hetkellä taitoja, aikaa tai rahaa tai ovatko ne esimerkiksi töiden tai muiden tekijöiden puolesta toteutettavissa. Jutut, josta haaveilen tänään ovat noiden pointtien näkökulmasta täysin absurdeja mutta annankin niiden kasvaa sisälläni sellaisiin suhteisiin, että ympäristöllä ei ole enää väliä. Tai sitten ne unohtuvat ja tilalle tulee täysin uusia.

Jos jotakin haluaa todella palavasti, esteet on ylitettävissä. Ei ole mitään järkeä torpata haaveet heti alussa "järkevien" syiden takia ja tukahduttaa siihen syntyvä mahdollinen palo.

Olen lähiaikoina suunnitellut pitkästä aikaa muiden asioiden rinalla myös reissuja. Katsotaan jos sitä saisi aikaseksi lähteä jo syksyllä jonnekin, aivan jäätävä matkakuume. :) Oletteko te lähdössä jonnekin esimerkiki syysloman kynnyksellä?

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

kattungar
Kattungar

Näin sanan palo ;) jeee! Hyvä kirjoitus, näinhän se just on. Samanlainen jäätävä matkakuume. Ei varmaan tänä vuonna keretä minnekkään, mutta ensi vuodeksi voi jo vähän suunnitella valmiiksi :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Mähän sanoin et omin sen sanavarastoon! ;) Kiitos paljon ihana. Vitsi miten kivaa, toivottavasti pääsette jonnekin siistiin ja rentouttavaan paikkaan. <3

Sofiammla

Hahah tää tuli just hyvää aikaa, sillä eilen juteltii ystäväni kanssa siitä miksi varsinkaan isoista unelmista ei tule hirveästi puhuttua ääneen, ja niitä ehkä jotenkin "häpeilee", sillä ne ovat niin suuria. Eilen sitten vihdoin sanoimme nämä unelmat kunnolla ääneen, ja loppu peleissä ei ne niin mahdottomia ole, vain vaatii kovaa työtä. Niiden ääneen sanominen jotenkin teki niistä enemmän realistisempia!

Saranda
Tyhjä ajatus

Toi on niin totta! Ihana kaveriporukka kun teitte tollasen ratkaisun, ihan huippua. :) Voi olla että kaveri näkeekin omissa haaveissa paljon enemmän potentiaalia kuin mitä itse pystyy näkemään!

Mia K.
Voi taivas

http://www.lily.fi/blogit/mia-k/kurssit-espoon-tapiolassa

Huh! Arvaas, kuinka monta vuotta meni, ennenkuin tämä loksahti, että sain ns oman paikan missä toimia! Yli 6 vuotta :)
Piti käydä melkoinen mankeli läpi, ennenkuin olen tässä, mutta en luovuttanut!
Haaveet ovat niitä, joita kohti on hyvä matkustaa ♡♡

Saranda
Tyhjä ajatus

Oot vahva ja inspiroiva mimmi, ei voi muuta sanoa!<3:)

Mia K.
Voi taivas

Kiitos kaunokainen♡

Samoin ite inspiroit tänne suuntaan! ☆

Kommentoi