Uusia vanhoja vaatteita

Tyhjä ajatus

Tämä kesä ei ole ollut samanlainen kirpparikesä kuin aikaisempina vuosina. Olen käynyt kiertämässä pöytiä vain muutaman kerran ja myymässä tasan nolla. Toisaalta myytäviä vaatteitakaan ei ole juurikaan kerääntynyt, joten ehkä se on hyvä merkki.

Tässä kuitenkin pari kirpparilöytöä: Indiskan paita Dallapénpuistosta (siellähän tuntuu olevan porukkaa myymässä joka viikonloppu) ja farkkusortsit Brunon kirpputorilta. Farkkusortsien edellinen omistaja sanoi niiden olevan Ranskasta, mutta merkistä en saa selvää.

Hän sanoi myös, etteivät sortsit mene hänelle enää päälle vaikka olisin voinut vannoa hänen olevan numeroa tai pari minua pienempi. Mulle (ja musta tuntuu että monilla muillakin) on usein "vääristynyt" kuva toisten koosta tai kokonumeroista. Ei sillä että meillä pitäisi olla minkäänlainen kuva muiden ulkonäöstä, mutta usein näemme muut meitä hoikimpina ja kauniimpina. Miten sääli.

Kuvien perusteella olen kirpparihaukan sijaan ollut varsinainen auringonpalvoja. Väri on tarttunut vahingossa siitä kun en malta pysyä kaukana takapihastamme eli Aurinkolahden rannasta milloin uimassa tai lukemassa. Tällä hetkellä ikkunasta näkyy kuitenkin eri maisemat, nimittäin Prahan kaunis kaupunki. Löpinät siis sivuun ja aamiaiselle!

Kivaa torstaita. ♡

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Praha on ihana kaupunki!! Paljon kuuluisia nähtävyyksiä. Minä tykkäsin. Hauskaa lomaa!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon, samoja fiiliksiä täällä! :) <3

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Minäkin olen käynyt Prahassa, mutta siitä on kauan, ehkäpä jopa ennen sinun syntymääsi. Praha on minustakin tosi kaunis kaupunki.

Saranda
Tyhjä ajatus

Vuosia myöhemmin se sitä edelleen on. :) Mukavaa viikonloppua ja terkkuja täältä!

Pyjama79 (Ei varmistettu) https://pyjamapaivia.com/

Tuo lienee yksi syy, miksi en jaksa koluta kirppareilla. Olen ollut aikuisiälläni kaikenkokoinen enkä oikein koskaan osaa katsoa vaatteesta, onko se sopiva. Milloin otan sovitukseen liian pienen ja milloin liian ison. Olen yrittänyt opetella muutamia mittoja (esimerkiksi mittaan kyynärvarrella housun kauluksen), että olisi vähän helpompaa.

Saranda
Tyhjä ajatus

Ymmärrän - tosin tosi ihailtavaa että jaksat sovittaa, kaikki kun ei tee niin. :) Ja toi oli muuten älyttömän hyvä mittausidea, pitäisiköhän itekin ottaa käyttöön?

Minnea
Minnean muruja

Kauniit kirpparilöydöt!
Koluan yhtä ja samaa (hyväksi havaittua) kirpparia tasaisin väliajoin, koska sieltä löytyy pojalle lähes uudenveroista vaatetta joka kerta.
Mutta muuten en ole saanut skarpattua ja laitettua vaatteita myyntiin. Mut onneks on kesää vielä jäljellä!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos kommenttista ihana ja hei saako kysyä että mistä hyvästä kirpparista on kyse? <3

Minnea
Minnean muruja

Tottakai saa! Kyseessä on täällä Jyväskylän Kirrissä sijaitseva kirpputori Silinteri. Siellä on tosi paljon lastenvaatteita, itselleni en ole tainnut koskaan löytää sieltä mitään :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon! Vinkit Jyväskylään ovat aina tervetulleita kun poikaystävälläni on sukua siellä ja tulee käytyä välillä. :) Tään pistin korvan taakse!

Kommentoi