Vähän erilaisempi Saranda

Tyhjä ajatus

Mun oli tarkoitus kirjoittaa tänään kateudesta ja sen myrkyllisestä vaikutuksesta. Sen sijaan mulla on vähän huono ilta enkä osaa keskittyä positiivisiin ajatuksiin sitten millään - vatsaan sattuu, jokainen to do -listalla oleva koulutyö on ison ponnistuksen takana ja muutenkin kaikki asiat tuntuvat ahdistavan aina keittiön tiskivuoresta Brysselin tapahtumiin.

Ja kun rehellisyyden linjalla jatketaan, olen paininut muutaman päivän blogissa motiavaatiopulan kanssa. Siinä missä pari viikkoa sitten vielä hehkutin lisääntyvää vapaa-aikaa ja valon määrää, ja kuinka ne kannustavat bloggaamaan enemmän, nyt tuntuu, ettei omat kuvat ja tarinat riitä yhtään mihinkään/kellekään. (Ja että kaikki muut on paljon parempia. Niin, siksi en kirjoita siitä kateudesta. Minäkin kai katehdin välillä.)

Mutta sellaista se bloggaaminen ja elämä on - vaihtelevaa laatua. Yksi päivä on hakemassa kuun taivaalta ja seuraavana käpertyy sohvan nurkkaan pureskelemaan kynsinauhoja ja marisemaan. Tänään tätä, huomenna enemmän.

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

heiii.. annat asioiden vaan olla hetken paikoillaan ja ne ei karkaa minnekkään! Huokaise. Kuppi teetä. Hyvä leffa ja vain olet ♡

Joskus asiat menevät ihan omalla painollaan ;)

Saranda
Tyhjä ajatus

Sun rohkaiseviin ja viisaisiin sanoihin voi aina luottaa <3 Kiitos, otan neuvosta vaarin :)

M.
Avec Mari

Saranda
Tyhjä ajatus

Iiiiso rutistus <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Oot mun lempi bloggaaja koska et ole loppuun asti sliipattu vaan jotenkin helposti lähestyttävä ja aito. Aina ei tarviikkaa olla iloinen. &lt;3

Saranda
Tyhjä ajatus

Oooh tästä tuli niin kiva mieli, kiitos! <3

ElizabethRinne

Jokainen tunne on tärkeä ja opettamassa meille jotain eli anna itsesi tuntea ne negatiivisetkin tunteet.
En ole tainnut ikinä vielä kommentoida, mutta nyt oli pakko tulla kertomaan, että pidät ihanaa blogia!

Kiitos <3

Kevätterveisin,
Elisabet 

www.fashionpoetry.eu

Saranda
Tyhjä ajatus

Oon tosi iloinen että tulit kommentoimaan, kiitos! :) Ja taidat olla ihan oikeassa, mun pitäisi kirjoittaa tuo sana sanalta ylös johonkin paperille ja pitää näytillä huonoina päivinä ja hetkinä.

Ihanaa pääsiäistä sulle! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiedätkö, lukijat rakastavat sitä että bloggaaja on samaistuttava. Kaikilla meillä on jonkinasteinen huoli siitä ettei olla tarpeeksi kiinnostavia, kauniita tai onnellisia. Se on uuvuttavaa. Ja bloggaja, joka uskaltaa kertoa just ihan tavallisesta elämästä, on virkistävä. Kiireisenä opiskelijana luen kaikista mieluiten samaistuttavia juttuja ihan vaikka siitä, että tänään väsytti tehdä kouluhommia. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana sinä, kiitos fiksusta kommentista! <3 Mä oon ite samanlainen, tykkään lukea ns. arkisimpia asioita blogeista mutta sitten kun itse kirjoittan, pelkään ettei tavalliset jutut riitä. Pitäisi muistaa ja luottaa että mistä ite pitää niin kyllä muutkin! :)

Tsemppiä muuten opintoihin! :)

Kommentoi