Vähän erilaisempi Saranda

DSC_0062.JPG

Mun oli tarkoitus kirjoittaa tänään kateudesta ja sen myrkyllisestä vaikutuksesta. Sen sijaan mulla on vähän huono ilta enkä osaa keskittyä positiivisiin ajatuksiin sitten millään – vatsaan sattuu, jokainen to do -listalla oleva koulutyö on ison ponnistuksen takana ja muutenkin kaikki asiat tuntuvat ahdistavan aina keittiön tiskivuoresta Brysselin tapahtumiin.

Ja kun rehellisyyden linjalla jatketaan, olen paininut muutaman päivän blogissa motiavaatiopulan kanssa. Siinä missä pari viikkoa sitten vielä hehkutin lisääntyvää vapaa-aikaa ja valon määrää, ja kuinka ne kannustavat bloggaamaan enemmän, nyt tuntuu, ettei omat kuvat ja tarinat riitä yhtään mihinkään/kellekään. (Ja että kaikki muut on paljon parempia. Niin, siksi en kirjoita siitä kateudesta. Minäkin kai katehdin välillä.)

Mutta sellaista se bloggaaminen ja elämä on – vaihtelevaa laatua. Yksi päivä on hakemassa kuun taivaalta ja seuraavana käpertyy sohvan nurkkaan pureskelemaan kynsinauhoja ja marisemaan. Tänään tätä, huomenna enemmän.

DSC_0060.JPG

DSC_0061.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (10)
 1. Tiedätkö, lukijat rakastavat sitä että bloggaaja on samaistuttava. Kaikilla meillä on jonkinasteinen huoli siitä ettei olla tarpeeksi kiinnostavia, kauniita tai onnellisia. Se on uuvuttavaa. Ja bloggaja, joka uskaltaa kertoa just ihan tavallisesta elämästä, on virkistävä. Kiireisenä opiskelijana luen kaikista mieluiten samaistuttavia juttuja ihan vaikka siitä, että tänään väsytti tehdä kouluhommia. 🙂

  1. Ihana sinä, kiitos fiksusta kommentista! <3 Mä oon ite samanlainen, tykkään lukea ns. arkisimpia asioita blogeista mutta sitten kun itse kirjoittan, pelkään ettei tavalliset jutut riitä. Pitäisi muistaa ja luottaa että mistä ite pitää niin kyllä muutkin! 🙂

   Tsemppiä muuten opintoihin! 🙂

 2. Jokainen tunne on tärkeä ja opettamassa meille jotain eli anna itsesi tuntea ne negatiivisetkin tunteet.
  En ole tainnut ikinä vielä kommentoida, mutta nyt oli pakko tulla kertomaan, että pidät ihanaa blogia!

  Kiitos <3

  Kevätterveisin,
  Elisabet 

  http://www.fashionpoetry.eu

  1. Oon tosi iloinen että tulit kommentoimaan, kiitos! 🙂 Ja taidat olla ihan oikeassa, mun pitäisi kirjoittaa tuo sana sanalta ylös johonkin paperille ja pitää näytillä huonoina päivinä ja hetkinä.

   Ihanaa pääsiäistä sulle! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *