Vaikea kuvailla tai kuvata

Tyhjä ajatus

En ole näin juhannuksen alla ottanut paineita bloggaamisesta. Monet ovat vetäytyneet mökkeihinsä ja festareihinsa, ja blogien selailu on useammalle viimeisimpinä asioina mielessä - toivottavasti yhdessä murehtimisen ja kiireen kanssa.

Kirjoittamisen sijaan jaankin nyt maanantaina napatut "sisaruskuvat" kahdesta maailman kauneimmasta ja valloittavimmista siskoistani. Olimme iltapäivällä Stadikalla uimassa, ja peseytymisen jälkeen, suihkunraikkaana ja meikittä, otettiin nämä kuvat vähintäänkin suunnittelematta. Hiukset yhä märät ja aurinko jo laskemmassa. Siitä illasta tuli heti kärkeen tämän kesän suosikkihetkiäni.

Perhe on ollut viime päivinä ja viikkoina täällä vahvasti läsnä mutta kuten moni teistä tietää, meillä on nyt mummin tilanteen takia vähän rankempaa. Jos jotain positiivista täytyy tilanteesta keksiä, tuntuu että perheemme on lähentynyt sen takia jo entisestään. Olen oppinut ajattelemaan, että mitään tai ketään ei saa ottaa itsestäänselvyytenä, ikinä ei tiedä mitä haasteita elämä heittää eteemme...

Omaa rakkauttaan perhettä kohtaan on kyllä vaikea kuvailla - tai tässä tapauksessa edes valokuvata.

Palataan viimeistään huomenna muiden aiheiden kanssa, alkaa itseäänkin kyllästyttämään tämä rikkinäinen levy haha... Vielä kerran, hauskaa juhannusta murut!

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

jennajohannasi
Pirtti

Voi miten säteileviä hymyjä! Kyllä on kaunis siskosparvi teillä :)

Saranda
Tyhjä ajatus

<3

Kommentoi