Vanhan vuoden lupauksia

Tyhjä ajatus

Uuden vuoden kynnyksellä on helppo tehdä suuria lupauksia ensi vuodelle. Varsinainen haaste onkin luvata jotain jo ennen sitä - ainaisen lykkäämisen ja "no silloin sitten" -ajattelutavan sijaan. (Myönnän olevani sitä tekevää sorttia. Mutta jospa en enää?)

Itseni tuntien tulen laatimaan ties kuinka monta uuden vuoden lupausta, mutta niiden lisäksi teen pari lupausta tämän vuoden puolesta vielä. Yksi: aion lukea enemmän. Kaksi: aion soittaa pianoa useammin. Kolme: se on minun pieni salaisuuteni.

Mitä te lupaatte vielä vuodelle 2015?
 

Kuvat: Ferhat Yasa, editointi minä
 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Kiva asu ja lokaatio! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos, tiittu! :) Neule ja villasukkat on ollut kyllä se juttu viime aikoina.. :)

Suvi K.
Sisunainen

Mun kännykän taustakuvana on tällä hetkellä quote: "Do more of what makes you happy." Voidaanks se laskea lupaukseks kanssa?

Saranda
Tyhjä ajatus

No mun mielestä toi kuulostaa parhaalta maholliselta lupaukselta!♡

aino emilia (Ei varmistettu)

Lupaan soittaa mummolle ja papalle useammin, päästä vuoden vikasta tentistä läpi (ja saada jopa ehkä tyydyttävän arvosanan siitä) ja olla stressamatta siitä, missä vietän tämän uuden vuoden aaton. Toivotan mukavaa loppuvuotta sulle:)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ooih kuulostaa just niin ihanilta <3 Tsemppiä niiden toteuttamiseen, kiitos kommentista ja sullekin ihan parasta loppuvuoden viettoa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania kuvia!! :-)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos! <3 Ihanaa viikonloppua sinne! :)

Susann
Eleganssi

Toinen pianotsemppaaja ilmoittautuu! Lupasin itselleni, että soitan joka päivä jouluun asti edes vähän. Jospa tapa pysyisi senkin jälkeen säännöllisempänä.

Saranda
Tyhjä ajatus

Aivan mahtavaa, toivottavasti se onnistuu! :) Harmittaa niin paljon kun sitä tulee tehtyä niin harvoin näin aikuisiällä ja kun oma pianoa on vielä vanhempien kotona... joka tapauksessa, ihana toi sun lupaus!!

Kommentoi