Varastoon ei voi elää

Tyhjä ajatus

Eksä pelkää et sua kaduttaa myöhemmin? on kysymys johon olen saanut monta kertaa vastata hääjärjestelyidemme suhteen. Mua voi kaduttaa myöhemmin ihan mikä tahansa asia ihan milloin tahansa, joten parasta on kai tehdä valinnat sen suhteen mikä fiilis mulla on nyt. Varastoon ei kannata tehdä päätöksiä tai elää.

Ja itse asiassa mua kaduttaa nyt jo yksi häihin liittyvä valinta: oma, jo ostettu häämekko. Ajattelin että mekko on ihan riittävän hyvä ja sopiva häihin, ja kaunein häämekko jonka olen nähnyt tähän asti. Plussaa siitä että se oli käytetty ja häämekoksi kohtuuhintainen. Nyt olen jälkeenpäin miettinyt etten haluakaan perinteistä häämekkoa, ja vaikka ostaisinkin hieman arkisemman mekon uutena, voisin käyttää sitä häiden jälkeen vielä monta monta kertaa.

Niin siitä varastoon elämisestä vielä. Kesä on melkein muisto vain ja muistoja toivonkin monen keränneen kesän aikana. Älkää kuitenkaan eläkö vain niiden varassa. Yhdeksän kuukautta on pitkä aika elää joko menneisyydessä tai tulevaisuudessa. Tee tässä ja nyt päätöksiä, jotka tekevät sinut onnelliseksi tässä ja nyt. Lopputulos voi olla katumista ja ylimääräinen, valkoinen häämekko, joka pitää kohta tyrkyttää liikkeeseen takaisin, mutta ainakin se on joskus ollut sitä mitä halusit.

Onnellista maanantaita ja koko viikkoa. <3

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

sharks
by a mile

Tää on niin hyvä oivallus! Aion yrittää ottaa itekin tästä kiinni jatkossa :)

Saranda
Tyhjä ajatus

<3 :) Mahtava kuulla

Pyjama79 (Ei varmistettu) https://pyjamapaivia.com/

Siis miksi sulta kysytään tuota? :O

Saranda
Tyhjä ajatus

En yhtään vastaa sulle myöhässä, vain 13kk myöhemmin...... :D Ja jaa, mitäköhän olin tarkoittanut tolla! :D Sain kai aika paljon kommentteja siitä miksen osta uutta häämekkoa tai hankita vihkisormuksia, saattaa olla että tarkoitin niitä asioita. :)

Kommentoi