Vastaväitteitä

Tyhjä ajatus

Eilisen valitusvirren jälkeen aloin saman tien kasaamaan päivän "epäonnistumisilleni" vastaväitteitä. Kyseessä on juurikin siitä onnistumispäiväkirjasta, jonka menetelmää jaksan ylistää aina ja kaikille. Lihavoituna on ne ajatukset, jotka kumosivat alkuperäiset negatiiviset ajatukset. Sanomattakin selvää, että mieli kirkastui ja itseluottamus palasi. Siispä toimii!

Torkutin aamulla vaikkei olisi pitänyt / Näin sen aikana tosi kivaa unta. (Siihen liittyi taas Paon Michael Scofield...)

Juoksin aamulenkillä vain 7km, ja juoksu tuntui todella raskaalta. / Tiedän ihan hyvin että jonain aamuina lenkit sujuu paremmin, ja toisina taas huonommin. Sitä paitsi, puoli vuotta sitten vielä 7km matka oli iso saavutus mulle.

Söin pääsiäissuklaata ja vatsaan sattui. / Ehkä, mutta söin myös älyttömän hyvää ystäväni Ellan valmistamaa terveysbrunssia ja join kolme vihersmoothieta.

En saanut ainuttakaan työhakemusta lähetettyä. / En niin, mutta luin useamman työilmoituksen, ja nyt voin mielessäni pohtia, mihin niistä todella tahdon hakea töihin. Yhdenkään hakuaika ei mene umpeen lähipäivinä, joten ei hätää!

En ole tarpeeksi hyvä valokuvaaja / kirjoittaja / bloggaaja. Kehityn kokoajan paremmaksi. Olen saanut älyttömän ihania kommentteja ja meilejä lukijoilta (♡), ehkä teen siis jotakin oikein.

Ihanaa pääsiäistä, murut! Nauttikaa mahdollisista lomistanne ja suklaasta. (Älkääkä poteko morkkista siitä kuten eräät typerykset...)

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Voi! Sä oot juuri paras tälläsenaan bloggaajana! Ei voi mennä edelle omaa aikaansa! 

Peace ☆☆☆

Saranda
Tyhjä ajatus

<3<3

Eveliina Pyykönen
ELIIA

Ei vitsi, tätä oli ihana lukea ja käydä samalla ite läpi juttuja, jotka on tänään menny enemmän tai vähemmän penkin alle. Kumousajattelu siis käyttöön tilanteen niin vaatiessa :) Ja voi pojat mitä herkkukakkuja tossa kuvassa on!

Ihanaa pääsiäistä, nautitaan vapaista! 

Saranda
Tyhjä ajatus

Jeii ihan parasta jos tästä on hyötyä!! :) Kakut on Helsingin Cafe Kokosta, iso suositus (sillekin)! <3

Kommentoi