Vegaaninen ja gluteeniton lettukakku

DSC_9137.JPG

Eilen kokosin perinteisistä banaaniletuista lettukakun. Yksinkertaisuudessaan ”resepti” menee niin, että valmistat letut ja kokoat ne päällekkäin niin että väliin tulee haluamasi lisukkeet. Varmista, että letuista tulee suurin piirtein samankokoisia.

 

TARVITSET

1 banaanin
3dl gluteenittomia kaurajauhoja
0,5dl perunajauhoja
3dl kauramaitoa
1tl laadukasta suolaa

1tl leivinjauhetta
Kookosöljyä paistamiseen

Mieleiset lisukkeet: itse levitin joka toiseen kerrokseen vegaanista suklaatahnaa (katso resepti), joka toiseen vispattua soijakermaa ja viipaloituja mansikoita.

 

TEE NÄIN

Paloittele banaani ja sekoita banaaniviipaleet ja kaikki jauhot ja kauramaito blenderissä sekaisin. Anna taikinan vetäytyä n. 15 minuuttia.

Paista letut miedolla lämmöllä pannulla kookosöljyssä. Kokoa letut kakuksi levittämällä kerrosten väliin haluamasi lisukkeet

HUOM! Jos lisukkeet ovat helposti sulavia (kuten suklaatahna oli), odota, että letut jäähtyvät ensin.

DSC_9140.JPG

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (2)
  1. Oi vitsi, kiitos vinkistä! Ihanan näköinen <3_<3

    1. Toivottavasti maistuu! <3 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *