Vegaaniset pinaattiletut (g) + kotitekoinen vadelmahillo

Tyhjä ajatus

Tein yhtenä päivänä pinaattilettuja banaanilettujen reseptilläni. Vain banaani ja pinaatit vaihtoivat paikkaa, ja kookosmaidon sijaan käytän nykyään kauramaitoa. Ohje on todella yksinkertainen, vegaaninen ja jopa gluteeniton.

 

Tarvitset

n. 200g pakastepinaattia

3dl gluteenittomia kaurajauhoja

0,5dl perunajauhoja

1tl leivinjauhetta

3dl kauramaitoa

kookosöljyä paistamiseen

 

TEE NÄIN
 

Sekoita pinaatti ja kaikki jauhot ja kauramaito tehosekoittimessa. Paista miedolla lämmöllä pannulla kookosöljyssä molemmilta puolilta. Tarjoile perunamuusin, marjojen tai hillon kanssa.

Seuraavan kerran teen lettujen kylkiäiseksi aikaisemmin hyväksi todettua vadelmahilloa, johon tulee:

 

3 dl (pakaste)vadelmia

1 banaani

2rkl kookospalmusokeria

4rkl chia-siemeniä

1/2 sitruunan mehua

 

Hillon ohje: soseuta banaani. Laita tyhjä kattila keittymään liedelle. Kaada kattilaan banaani ja vadelmat ja anna hetken lämmetä liedellä. Muusaa sose lusikalla, ennen kuin lisäät sokerin, chia-siemenet ja sitruunan. Voit tarjoilla kuumana tai jäähdytettynä.

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi