Viimeinen välivuosipäivä

Tyhjä ajatus

En voi käsittää, että tänään on "viimeinen välivuosipäiväni". Muistan vuosi sitten maailmanloppumisen tunteen kun sain selville, etten päässyt opiskelemaan. Nyt, jos voisin palata siihen hetkeen, tanssisin voitontanssin. Sen verran huikea vuosi oli. Kirjoitinkin siitä täällä.

Huomenna alkaa koulu, ja masua on vallannut innostuksen, jännityksen ja pelon sekamelskaperhoset. Lähinnä jännään miten saan yhdistettyä neljä työpaikkaani opiskelun kanssa rinnakkain. Sen lisäksi haluaisin ilmoittautua viimeistään tammikuussa avoimen yliopiston joko historian tai kehitysmaantutkimuksen kursseille. Saa nähdä miten aika, energia ja puitteet antaa tilaa. Oon kyllä aina ollut sitä mieltä, että kaikelle itselleen tärkeälle on kyllä aikaa, kunhan sitä järjestää.

En myöskään luonnollisesti tiedä, mitä laittaa päälle.

Sinä, jotka et päässyt tänä vuonna opiskelee, no worries: matkustele, hanki työkokemusta ja mahdollisimman paljon harrastuksia. Ei varmastikaan mene vuosi tai toinenkaan hukkaan jos tekee sitä, mikä itselleen on rakasta. Kuka edes tarvitsee koulunpenkkiä, jos löytää paljon kivoimpia ja hyödyllisimpiäkin juttuja tarjottimelta.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Neljä työpaikkaa?? Oksä ihan hullu? :D Onnee opsikeluihin! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kolme niistä on keikkaluontoista:) ja kiitos paljon! Hyvää syksyä sulle! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa, onnea!! (:

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos, ihana! :)

Kommentoi