Viisi ajatusta uuteen viikkoon

Tyhjä ajatus

1. Tällä viikolla tehdään helppoa kotiruokaa: matkitaan Vapianon pomodoropastaa tofulla, paistetaan pinaattilettuja ja rullataan tortilloja pavuilla. Ei aseteta rimaa liian korkealle, ei ruoanlaitosta saa ottaa arkena(kaan) stressiä.

2. Sama juttu liikunnan suhteen - kesän jälkeen voi tuntua kankealta lähteä liikkumaan, ja silloin se kannattaa tehdä lempein askelein. Raskaan raskauspahoinvoinnin ja viime viikon kuumeisen nielutulehduksen jälkeen mä aloitan ihan hissukseen ja mielekkäillä lajeilla: lenkkeilyllä ja uinnilla. Stadikka on vielä tämän viikon auki!

3. Mulla on kauhea shoppailukuume. Syksy ja tietysti kasvava vatsa saa kaikki vaatekaapin jo vähän lantiosta kiristävät vaatteet näyttämään puhkikulutetuilta. Mä haluan niin piipahtaa tällä viikolla Relovessa. Mitään uutta en ajatellut ostaa ainakaan vielä.

4. Liputan edelleen lyhyiden dokumenttien puolesta joita on kiva katsoa (niiden helppojen) päivällisten yhteydessä kotona. Voicen dokkarit ovat jo pitkään olleet suosikkejani, ja nyt katsoin Netflixistä koko Pikakuva -dokumenttisarjan ensimmäisen tuotantokauden. Paljon mulle uutta asiaa mm. naisten palkkakuopasta, geenitekniikasta ja yksiavioisuudesta - ytimekkäästi selitettyinä.

5. Tällä viikolla blogiin on tulossa omasta mielestäni aika kivoja postauksia: uutisia uusista kuvioista, resepti vegaanisiin porkkanamuffineihin ja näihin kuviin liittyen, muutama suosikki luonnonkosmetiikkatuotteeni "kotikylpylään". Nämä kuvat on ottanut Juuli Rönkä meidän Vierumäen reissulla, jossa poseeraan kauniin Adaman kanssa. <3 Postausideoita otetaan aina lämpimästi vastaan!

 

 

Parasta uutta viikkoa jokaiselle!

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Adama (Ei varmistettu) https://www.adamasofia.com

Ihana kaunis sinä! Kivaa viikonloppua murunen &lt;3

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei ehkä sun kauneus tarttuu. ;) Ja kiitos samoin. <3<3

Kommentoi