Vinkkejä Odenseen ja Kööpenhaminaan?

Tyhjä ajatus

Kaupunkilomat - miten erinomainen tapa irtaantua rutiineista ajaksi x ja virkistää mieltä. Pienet reissut ovat aina myös takuuvarma keino ammentaa inspiraatiopankkia - tulen takaisin aina sivuttain uusilla ideoilla. En ole myöskään koskaan käynyt Kööpenhaminassa, Odensessa tai ylipäätään koko Tanskan kuningaskunnassa.

Ja kun nämä kaikki syyt yhdistetään parhaaseen perusteluun eli siihen että kyseessä on tyttöjen reissu, ja että menemme moikkaamaan Tanskassa vaihdossa olevaa ystäväämme niin why not, kysynpähän vain. ;)

Matkaopas on siis jo omalla tavalla mukana, mutta siitä huolimatta kaikki muutkin vinkit kyseisistä kaupungeista on enemmän kuin haluttuja! Kommenttiboksiin saa jaella mielipiteitä parhaista ravintoloista, ostoskaduista, puistoista, hostelleista...

Scarf: Gina Tricot
Jacket: Vero Moda
Jeans: Cubus
Shoes: H&M

 

EN: Denmark, I'm coming for you.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

EricaK
EricaK

Oi ihana köpis! Siellä on niin kiva tunnelma ja hyvää ruokaa saa vaikka mistä! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ooh niitä ootellessa <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Millonkas ootte lähössä sinne? :) Mekin mietittiin kaverin kaa jos pääsiäisenä repäisis ja lähtis

Saranda
Tyhjä ajatus

Vajaa kahen viikon päästä. :) Toivottavasti pääsette lähtemään ja teillä on kivaa! :)

ritva (Ei varmistettu)

Oon käsittäny et oot terveellisen ruoan ystävä ja siks suosittelen alueena Christianiaa . Parhaat luomu ja raakaraflat koko Köpiksessä.

Saranda
Tyhjä ajatus

Mä menin samantien googlettaa ja sieltä näyttäis oikeesti olevan vaikka mitä. Kasvisrafloja myöten, ihanaa! Kiitos tuhannesti vinkistä. :)

Kommentoi