Vuoden paras aika (rankemman ajan jälkeen)

Tyhjä ajatus

Vuoden ensimmäiset kolme kuukautta olivat vähän hulluja. Projekteja, jotka eivät ottaneet tuulta alleen, taloudellista epävarmuutta ja työidentiteettikriisiä, ahdistuneisuutta, pitkiä reissuja ja tietysti sairaan ihmisen kanssa elämistä ja lopulta hänen menettämistä

Sitten luin Marjan blogista että huhtikuu on uuden kvartaalin alku ja hoksasin että hitto, ehkä sen takia mä olen aina rakastunut huhtikuuta. Maaliskuussa voi hyvästellä talven ja ravistella alkuvuoden tapahtumat pois harteilta. Aloittaa puhtaalta pöydältä ja (toivottavasti pian) kuivalta asvaltilta.

Alkuvuosi opetti sen että elämää ei voi ihan mahdottomasti suunnitella etukäteen. Mutta tässä kvartaalissa yritän vaikuttaa ainakin seuraavaan asiaan: aion nauttia yksinkertaisemmasta elämästä ja muistella miksi tämä on aina ollut vuoden lempiaikaani - jäät sulaa, värit ja vesistöt puskevat esiin, valoa on melkein koko hereilläoloni aikana ja ihmiset (ja minä) ovat iloisempia, luovempia, spontaaneimpia. Kesä on nurkan takana mutta siihen on vielä matkaa ja se matka tuntuu tällä hetkellä jotenkin aurinkoiselta ja kevyeltä.

 

 

Kuvat: Hanna Kärppä, editointi minä

Sijainti: Kuppi ja Muffini

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Olen ihan samaa mieltä, että huhtikuu on uusi valoinen alku, jolloin kaikki tuntuu taas kevyemmältä! Kuivia katuja odotellessa :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanaa että se on täällä ja vasta alussa. <3 :)

Kommentoi