x2 pressitapahtuma (Goodio & BikBok)

Tyhjä ajatus

Pressitapahtumat ovat syksyn osalta käynnistyneet. Päivätyön ja rajallisen ajan (ja kiinnostuksen) takia en ihan jokaiseen kissanristiäisiin ehdi. Alla kuitenkin kuvia ja tunnelmia sekä Goodio-kahvilan avajaisista että BikBok x Festival -tapahtumasta.

Mä itse rakastuin Goodion jäätelöihin jo pari vuotta sitten kun olin Punnitse & Säästä töissä. Vaikka silloin söin vielä lehmänmaitojäätelöä, julistin Goodion kookosmaitopohjaiset jäätelöt maailman parhaimmiksi jädeiksi. Goodion suklaa ja niiden lukuisat eri maut ovat myös todella laadukkaita ja herkullista raakasuklaata. Ja nyt heillä on siis ikioma kahvilakin! Katsokaa nyt tuota menuakin - eikö tekisikin mieli maistaa jokaista annosta?

(Ja kyllä, näitte oikein: Mikko Harju oli esiintymässä. ♥)

Goodio Cafe: Kanavaranta 7B

Sitten kuvia BikBokin järjestämistä lauantain Flow'n etkojuhlista. Herkullista sormiruokaa, huippu-dj, hieman nassuun nousseet drinksut ja ihana, ihana ja vielä kerran ihana seura. Kävin ennen pirskeitä myös pitkästä aikaa piipahtamassa BikBokin liikkeessä ja putiikki pursui todella kauniita uutuksia. Ostin ihastuksissani tuon yllänäkyvän punaisen topin, ja ennustan siitä luottopaidan syksyn juhliin ja varmasti arkeen muutenkin.

Tällä hetkellä olen jumissa aamuruuhkassa harmaana keskiviikkoiltapäivänä. Toivottavasti teidän aamu on sujunut mukavasti!

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Essi Helppi

Oi nam, täytyykin käydä tuolla Goodiossa! :) Vitsi, sulla on ollut kiva päivä! Itse taas unelmoisin, että saisin kutsuja noihin pressitapahtumiin, vaikka se tyhmältä kuulostaakin, heh! Olisi kiva tavata muitakin bloggareita ihan livenä!

Kivaa päivää!

Saranda
Tyhjä ajatus

Goodio Cafe on kyllä mahtava. <3

Hei vinkkinä että kannattaa aktiivisesti itsekin olla yhteydessä eri pr-firmoihin ja kysellä pääseekö listoille. :) Myös eri yrityksille ja tapahtumille kannattaa jättää blogitiedot tai täyttää mediapassin, sitäkin kautta voi tulla paljon mielenkiintoisia kutsuja.

Pitäisi ehkä syksyllä kehittää myös jonkinlainen blogimiitingi vaikka lilyläisten kesken! :)

Essi Helppi

Hei ihan totta? No hitsi vie, pitääpä näin tehdä. Kiitos vinkistä <3 Olen jotenkin jättänyt tuon osion taka-alalle ja välillä kun olen asiaa miettinyt, niin en ole oikein tiennyt miten edetä asiassa. No hyvä että kirjoitin ja kiitos kun jaoit vinkkisi. 

Pitää ehdottomasti, olisi kiva nähdä ihan kasvotusten kaikkien kanssa :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ei mitään. <3 Jos kaipaat mitä tahansa vinkkiä tai ajatustenvaihtoa, voit laittaa mulle myös meiliä tyhjaajatus@live.fi . :)

Hanna K
Sunday Blondie

Hahaa, just postasin Goodiosta itsekin! Oh, se suklaa-brownie-jättelö oli something to die for. Kiitos vielä ihanasta viikonloppuseurasta, murunen! <3 

Saranda
Tyhjä ajatus

Me ollaan todettu tää aikasemminkin et näin nerokkaat mielet ajattelee samalla tavalla. ;) Ja joo älä viitti!! Pian uudestaan!! Ja kiitos sulle. <3

Essi's

Tää kahvilavinkki kuulostaa ehdottomasti kokeilunarvoiselta! Ihania kuvia sinulta jälleen :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kyllä, sijaintikin on tosi ihana ja terassikin löytyy viimeisille kesäpäiville. :) Ja kiitos paljon, olet kultainen!

Kommentoi