Yhtenä aamuna

Tyhjä ajatus

Yhtenä aamuna tein vanhan rakkaan tuttuni Hannan kanssa uutta tuttavuutta Kuppi & Muffiniin (Kalevankatu 17, Helsinki). Sympaattinen kahvila, jonka tarjoiluvalikoimassa on otettu huomioon myös erikoisruokavaliot. (Hello, kuvissa näkyvä vegaaninen maapähkinämuffini.)

Mitä teidän tiistaiaamuun kuuluu? Onko täystohina päällä, kuittaatteko meilit jo "mukavaa syksyän alkua"? Mun on jotenkin niin mahdottoman hankalaa hyväksyä että kesä loppuu, ja tänäänkin kuljetaan paljain säärin meriaamu-uinnin kautta.

Haluan kiittää kaikkia eilisen avautumispostauksen kommentteista ja lukuisista muista sydäntälämmittävistä viesteistä. Mikäköhän siinä on että tuollaisten tekstien julkaiseminen jännittää aina niin pirun paljon, vaikka siitä on seurannut aina vain ja ainoastaan hyvää; toimivia vinkkejä, tilanteeseen samaistuttavien lukijoiden tarinoita ja rohkaisevia tsemppauksia?

Siis kiitos.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Minunkin oli mahdoton hyväksyä kesän loppuminen, siksipä lensimme tänään tänne Samokselle ( lämpöä luvattu viikon jokaiselle päivälle yli 30astetta, sanoi opas).

kivan näköinen baari muuten :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Oioi ihanaa matkaa, ei yhtään hullumpi veto! :)

Hanna K
Sunday Blondie

Ihanan värikkäitä kuvia! Ja ennen kaikkea ihana sinä. ♡ Aurinkoa loppuviikkoon! ♡

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos ja kuin myös murunen <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä tuo hiuskoriste on? Kerrassaan hurmaava

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos. :) Sain sen ystävältäni tuliaiseksi Japanista, en tiedä yhtään mistä samantyylisen saisi Suomesta...

Kommentoi