(Yli sadan metrin) hyppy tuntemattomaan

Tyhjä ajatus

Ajattelin vain kertoa, että hyppäsin benjin eilen. Kaivopuistossa, satunnaisena kesäperjantaina, ystävien tsemppauspuheiden saattelemena.

Ja oli aivan mieletön kokemus. Automatkalla sinne mun pää kerkesi muodostaa jo kaikki maailman kauhusenaariot nilkan venähdyksestä sydämen pysähtymiseen, mutta oikeasti se ei tuntunut fyysisesti missään. Olo oli höyhenenkevyt koko 110 metrin ajan. Suosittelen ehdottomasti kaikille! Vaikken pelkääkään korkeita paikkoja, tai oikeastaan paljon muutakaan tämän tyyppisiä "hurjia" temppuja, kyllä siinä aika gangsteri ja itsensäylittänyt olo tuli. Ja voi sitä adrenaliinin määrää.

Samanaikaisesti alkoi Tall Ship Racerin ilotulitusten pauke, ja laivojakin sai ihailla astetta korkeimmissa maisemissa.

Meillä oli myös hyvä yleisö.

Kommentit

Hullu (Ei varmistettu)

Hullu !!:D

Saranda
Tyhjä ajatus

Niin kai! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Siistiiii! Meinaan ehkä ensi kesänä :S

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä en kyllä pystyisi... Juurikin noiden kauhutarinoiden vuoksi...:D

Saranda
Tyhjä ajatus

Mutta ymmärrän toisaalta myös miksi ei pysty :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Siitä vaan! :) uskon että ainakin Kaivopuistossa on mahdollisuus tehdä ensi kesänäkin, jos asut helsingissäsä/pääkaupunkiseudun hoodseilla.

Ui, kuinka siistiä! Olisi niin siistiä kokeilla, mutta mua pelottaa tuo kohta ko ollaan alhaalla (siis silloin ko ollaan vielä siis köydessä roikkumassa) ja kuinka kroppa ottaisi silloin nokkiinsa. Jos olisin terve niin ei olisi ongelmaa, mutta kannan mukanani niin paljon fyysistä ongelmaa että minulla se voisi olla aika tuhoisaa. Nimimerkillä, Itsensä työkyvyttömäksi saanut imuroimalla.

Saranda
Tyhjä ajatus

Auch, kuulostaa pahalta... Ja joo meiltäkin kysyttiin, että ollaanko perusterveitä, onko sairauksia yms. eli onhan tossa vaaransakin. :(

Nimetön (Ei varmistettu)

saako udella paljon maksoi?

Saranda
Tyhjä ajatus

Saa ja anteeksi kun en huomannut tätä kommenttii aikasemmin! Maksoi 95e muistaakseni. :)

Kommentoi