You're the one that I want, you are the o-one / Grease

Tyhjä ajatus

Pahanmainen tiistai kolkuttaa ovella, joten kaikki energia on keskitettävä taas positiivisiin juttuihin - ja vinkkeihin.

Päivän suositus on ehdottomasti Grease-musikaali, jonka kävin katsomassa viime viikolla pressinäytöksessä. Grease on mun kaikkien aikojen lempi musikaalielokuva, joten sen näkeminen oikealla lavalla oli jopa pieni haaveiden täyttymys. Grease pyörii Silja Linen Helsinki-Tukholma -reitin laivoilla huhti-toukokuun aikana, ja musikaalikokemus kuuluu risteilylipun hintaan.

Näyttelijät, koreografiat, rekvisiitta ja etenkin musiikki - huuh, mikä kokemus! Esitys teki ehdottomasti kunniaa alkuperäiselle elokuvalle, ja aitona fanina sitä ei noin vain myönnetä. ;)

Liput näytöksiin ja risteilylle voi varata täältä.

EN: You can see the musical Grease on Silja Line cruises that travel from Helsinki to Stockholm from 1.4 to 31.5! A strong recommendation from me. Get your ticket here.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

EricaK
EricaK

Voi miten tuli vaihtovuosi mieleen, siellä tehtiin drama-kurssilla tuo musikaali myös ja se oli niiiin hauska :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi oon ihan kade kun oot päässyt tollaseen mukaan, vau!!:D

Hanna K
Sunday Blondie

Oih, Grease (elokuva) on yksi ikilemppareistani, mitä tulee musikaaleihin ♡ Olisipa jännä nähdä tämä show!

Ps. Heitin sulle pienen blogihaasteen, käypä siis kurkkaamassa... ;--)

Saranda
Tyhjä ajatus

Munkin, siksi tämän livenä näkeminen oli niiiin makeeta!!:) Ja kiitos ihana haasteesta, vastaan heti parin päivän sisällä!<3

Elisa Lepistö

Oooooh Grease <3 Yksi kaikkien aikojen lempparimusikaaleista ! Mä en tiennyt että tällaisia musikaaliristeilyjä on!? :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Sanos muuta! Tota oli kyllä niin nostalgista katsoa, ja vaikka meistäkin moni ei ollut nähnyt leffaa vuosiin, biisit silti muisti pitkälle ulkoa. :) 

Ja joo, en mäkään tiennyt itse asiassa et tollasia musikaaleja on laivalla mut sit selvis että Silja Linella on pyörinyt aikaisimpinakin vuosina myös Fame ja Saturday Night Fever. :)

Kommentoi