Ladataan...
Tyhjä ajatus

Haastoin itseäni: 5 minuuttia aikaa kerätä kuvia vuodelta 2013 kaikista sekalaisista kansioista ja laittaa ne harkitsematta, muokkaamatta ja täysin epäloogisessa järjestyksesä tänne.

Alitajuntani selkeästi suosii ulkomaan kuvia. Ja merta, maisemia ja kylmiä juomia. Joukossa myös kauniita otoksia ihanista ystävistäni ja rakkaista perheenjäsenistäni.

On ollut aivan huikea vuosi. Tammi- ja helmikuun vietimme Australian itärannikolla, maaliskuussa muutin, keväällä innostuin urheilusta ja kesällä sairastelin. Viime kesänä meillä oli myös sukulaisia joka maailman kolkasta, ja se jos mikään oli ikimuistoinen kesä. Silloin aloitin myös työt uudessa paikassa. Hyppäsin benjin, liidin korkealla ilmassa liitovarjolla ja laitesukelsin merenelävien kanssa. Mentiin moikkaamaan ystävämme Turkkiin. Perustin blogin. Syksyllä aloitin uudessa koulussa ja uudessa crossfit-salilla. Kävin Lontoossa. Ja Amsterdamissa. Ja Tallinnassa viisitoista minuuttia. Vietin ihan parhaan joulun.

Tajusin jossain siinä matkan varrella, että reissaaminen ja maailman näkeminen on yksi elämän tukipilareista mutta oma arki ja ihmiset sen ympärillä on se main thing. Ja että joka hetki merkitsee, kului se sitten bussissa työmatkalla tai eläintensuojelutilassa kengureita ruokkiessa.

En halua laittaa vuosia paremmusjärjestykseen, mutta laitanpa kuitenkin. 2013 on ollut paras. Mutta vain siksi, koska seuraava todellakin aina päihittää edellisen. Mielikuvitukseni kohtaa seinän, kun mietin millä kaikella 2014 tulee voittamaan tämän vuoden, mutta en silti epäröi yhtään. Luotan haaveisiini - joista nyt tulee suunnitelmia.

Vielä kerran: onnellista vuotta jokaiselle. Pitäkää mielessä, että elämä on tasan tarkkaan sitä mitä siitä tekee.

xx, Saranda.

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Elämme toiseksi viimeisintä päivää tätä vuotta, joten on korkea aika julistaa mun ensi vuoden lupaukset. Niitä on kaksi, ja sanotaan vain että toista on varmasti huomattavasti helpompi toteuttaa...

1. Aion säästää rahaa
Tämä on se vaikeampi. Jokainen joka minut tuntee, tietää että tää on naurettavan suuri haaste mulle. Joka kerta kun saan palkan - ellen saa sitä kulumaan heti muuhun - suunnittelen seuraavaa matkaa tai suurempaa hankintaa. Olen aika ahkera tekemään kaikkia budjettilistoja, mutta niiden toteuttamisessa käytännössä olen epäonnistunut joka kerta. (Todellisuus: en ole koskaan edes kunnolla yrittänyt). Tammikuusta lähtien aion laittaa aina tietyn summan säästötililleni, kajoamatta siihen. Aion harkita pidempään ostoksiani, miettiä niille edullisimpia vaihtoehtoja ja valmistaa eväät kotona.

2. Panostaa blogiin
Tätä olen ainakin yrittänyt tehdä jo monet viimeiset kuukaudet, sillä blogin pitämisestä on oikeasti tullut tosi rakas harrastus mulle. Ihailen kaikkia aikaansaavia ja lahjakkaita bloggaajia, jotka on taitavia kirjoittajia ja hyviä valokuvaajia. Haluan panostaa laatuun, mutta myös päivittää tasaisen aktiivisesti. Ajon laajentaa aiheita, joista kirjoitan ja kirjoittaa niistä avoimemmin. Todella omistaa aikaa ja energiaa tälle pienelle luomukselleni ja tietysti teille!

Blogi ei ole ollut pystyssä puoltakaan vuotta, mutta haluan silti kiittää teitä kaikkia jotka olette pysynyt tämän vuoden aikana kyydissä mukana. Jokainen uusi lukija, kommentti ja tsemppi kohentaa mun mieltä sanoinkuvaamattoman paljon. Olette ihania kaikin puolin! Onnellista uutta vuotta jokaiselle. ♥

Kuvat yhdestä vuoden 2013 parhaimmaista päivästä siskojen ja serkkujen kanssa. Tulossa vielä kattavampi postaus kuluneesta vuodesta. Stay tuned.

xx, Saranda.

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Lasit Instrumentarium (mitäköhän merkkiä ne on, ei mitään hajua) / Paita Bik Bok / Hame New Yorker / Kengät Disko / laukku ei mitään hajua siitäkään

Heii parin päivän hiljaiselon jälkeen. Päätin, että hoidan alta pois (ikuisuuden pitkän) to do -listan kaikki tehtävät ennen kun vuosi vaihtuu. Ja olen saanut parin päivän aikana vaikka mitä tehtyä! Tänään olen aamusta asti siivonnut tätä pientä luukkuani ja homma on vieläkin kesken... Miten 30 neliön kämpästä voi saada kuusi jätesäkillistä "turhaa kamaa", lähinnä vaatteita ja pieniä tavaroita, joista en ollut luopumassa alunperinkään? Eikä loppua näy.

Vielä pitäisi ennen uutta vuotta  mm. selvittää kaikki unohdetut salasanani eri järjestelmiin, viedä säästöpossu pankkiin, avata asuntosäästötili (!), tsekkaa onko kaikki rokotukset kunnossa, ilmoittaa rikkinäisestä puhelimesta vakuutukseen, päivittää vähän blogin ulkoasua, ladata musiikkia, jäsennellä kuvia... Äääh lista ON ikuisuuden pitkä mutta minähän aloitan uuden vuoden ilman edellisvuoden huolia ja murheita.

Tässä kuitenkin asua toisesta illasta, jonka vietimme Amsterdamin yössä.

xx, Saranda.

Pages