Ladataan...
Tyhjä ajatus

... nimittäin Crossfitin On Ramp -kurssi!

Alla linkki siitä, mikä crossfit oikeastaan on. Suorastaan kylmiä väreitä tuottava video!

Kävin tänään pitkästä aikaa kunnon lenkillä, ja en tiedä naurattiko vai itkettikö enemmän kun tajusin kuinka huonossa kunnossa olen. Taisin tehdä molempia.

Either way, tälle on todellakin käyttöä. Vaikka suuria uhrauksia on tehtävä: MTV:llä alkaa tänään uusin Teen Mom 2 -tuotantokausi, jonka missaan... Haha, byhyy. (Mua oikeasti harmittaa!)

Ihanaa maantantaita kaikille.

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Olen löytänyt vanhan ystävän uudelleen.

Sen saman, jonka kanssa vietti 8-vuotiaana jokaisen kesäpäivän pyörän satulassa.

Jonka kanssa käveli vaarallisesti Kontulaan asti, ostamaan irttareita Makuunista.

Jonka kanssa supistiin jokainen ala-asteen tunti läpi.

Eikä mikään ole oikeastaan muuttunut. Vuosia on tullut toki lisää. Mutta toistan sen asian, johon uskon horjumattomasti: on jännittävä tosiasia, että vuosienkin päästä voi löytää sen saman ihmisen menneisyydestä, ja vaikka menneisyyden ja nykyisyyden välissä olisi sattunut kaikenlaista, yhteys on edelleen sama.

Edelleenkin supistaan jokainen tunti läpi.

Ainii se on ehkä muuttunut, että hänestä on tullut pirun hyvä valokuvaaja. Katsokaa nyt noita!

 

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Loistavan brunssin lisäksi tämä sunnuntai sisälsi Helsingissä käppäilyä ja lisää hyvää seuraa. Kuvissa kaunis muruseni Jonna.

Käytiin juomassa Robert's Coffeessa Magnum-latet. Luokaapahan mielikuva Magnum-latesta. Etteko kuvittelekin ihanan raikasta, ehkä hieman suklaista, makunystyröitä hemmottelevaa elämystä?

Niin minäkin kuvittelin. Mutta mielikuvaksi jäi. Hörppäsin ehkä kolme säälittävää kulausta kaikessa kauheudessa, ja jätin viiden euroni pöydälle. (Siis tarkoitan nyt kuvannollisesti sen vitosen mitä siitä maksoin - en kirjaimellisesti vitosen seteliä niinku jenkkileffoissa tai Sinkkuelämässä.)

Siinä mun kuvitteellinen seteli.

Sää on kylmennyt sen verran, että näpit oli jo lyhyen kävelyn jälkeen hieman jäässä, mutta edelleenkin olen ihan rakastunut syksyyn. Ensi viikolla olisi tarkoitus löytää täydelliset nahkahansikkaat, joita voisin rakastaa yhtä tasavertaisesti. Jos teillä on vihiä kaupoista, josta voin löytää etsimääni, jaatkaa ihmeessä.

Haleja ja pusuja! Ja pysykää tekin lämpimpinä.

Pages