Ladataan...
Tyhjä ajatus

Ajattelin vähän avata teille uusille lukijoille kirjoittajaa tekstien takaa tällaisen "X määrä faktoja minusta" -postauksen kanssa, joita pyörii harvase päivä blogeissa. Tavoitteena oli keksiä kymmenen, mutta olen joko tosi persoonamaton ihminen tai sitten en halua "tämä on lempi värini" -tyyppistä listaa, sillä keksin aika pitkässä ajassa vain kahdeksan asia jotka halusin kirjoittaa ylös.

Mutta ehkä tässä on kahdeksan enemmän kuin mitä moni teistä on tiennyt - ainakaan te jotka ette minua blogin kehyksien ulkopuolella kauheasti tunne.

1. Olen vuoden sisällä muodostunut oikeaksi aamuihmiseksi. Rakastan herätä monta tuntia ennen lähtöä, syödä ihana aamiainen, käydä lyhyellä lenkillä ja lukea eri sivustojen uutisia. Se on sellaista omaa aikaa, jota on sitten päivän aikana paljon vähemmän jos yhtään.

2. Siinä samassa ajassa musta on tullut kans ihan kamala siivousnatsi. Niin paha, että olen joutunut tekemään itselleni sellaisen säännön, että saan siivota vaan aamuisin. Ehkä siksi rakastan aamuja, haha... Good luck sille ihmiselle, jonka kanssa joskus muutan yhteen. Ei varmaan asuta kauan.

3. Olen joskus todella toivoton tai laiska keittiössä, mutta oon viime aikoina oikeasti alkanut panostaa ruoanlaittoon. Kyllä musta vielä Kokki Kolmosta saadaan.

4. Siitä asti kun olen ollut 12, mun lempi kappaleeni on ollut Patrick Parkin Something Pretty, ja olen kuunnellut sitä siitä asti - kahdeksan vuotta - päivittäin. Se oli monta vuotta myös puhelimeni soittoääni, kunnes se vaihtui siskoni lauluun biisistä Hey Jude. (Nolottaa muuten joka kerta kun puhelin alkaa soimaan julkisissa. Sorry, sis.)

5. Olen helpoin shoppailukaveri ikinä, koska farkkuja lukuun ottamatta en sovita vaatteita ennen kun ostan ne. Ja hei, ne sopii joka kerta.

6. Mä rakastan erilaisia lehtiä ja kirjoja ja kirjastossa olemista. Luen muutenkin yllättävän paljon kaikkea politiikka-aiheisista blogeista lääke-etiketteihin.

7. Olen ihan kauhea vilukissa öisin, ja nukun pitkähihaisella, hupparilla, college-housuilla, vilasukilla ja kahdella peitolla. Ja palelen varmaan silti.

8. Oon kans pieni muistiinpanoaddikti, ja kirjoitan tyyliin ihan kaiken ylös. Tälläkin hetkellä mun puhelimessa on 27 muistiinpanolistaa. Sick, I know.

Saranda

Ladataan...

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Juuhuu, mä ostin viikonloppuna liput Kosovoon maalis-huhtikuulle! Kymmenen päivää olisi tarkoitus olla toisessa kodissani, aloittaa jokainen niistä juomalla kuppi kahvia ihanan mummini kanssa. Kävellä laiskana kaikki pienyrittäjien vaatekaupat ja -kojut läpi ja testata paikallisia kuntosaleja.

Ja tietysti kaikki huipentuu hyvän ystäväni häihin aah en malta odottaa!

Olen viimeksi ollut Kosovossa lokakuussa 2012, eli reilu vuosi sitten joten ikävä on kasvanut hiiiiiirmu isoksi tietysti matkakuumeen kaveriksi. Jes jes, ihana tapa aloittaa tällaisella innostuksella uusi viikko. Voispa joka viikonloppu varata jonkun matkan, haha. Kaikki nuo kuvat on muuten sieltä ja herättää ihan hirveästi lämpimiä muistoja.

Saranda

// I booked my ticket to Kosovo!

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Oon ollut jossain kesähaaveissa muutaman päivän. Tekisi mieli laittaa korkeavyötäröiset farkkusortsit, ottaa mankka ja koripallo mukaan ja mennä tonne kentälle heittelemään koreja. Kuunnella Jukka Poikaa ja juoda tauoilla limonaadipullosta pillillä. Sellaisen lämpimän ilta-auringon hellässä huovassa.

Sääli, että mun reidet jäätyisi yhtä nopeasti kuin ne stereotkin. Tai että koko kenttä on lumikasan alla.

Mutta koska hetkessäkin pitää elää, tässä tämän aamuinen aamupala. Mysliä, tuoreita hedelmiä, kahvia ja jälkiruokana uusimpia naisten lehtiä. Kaukana pakkasista, mutta uuh, silti liian lähellä.

Mut hei kesä me tavataan vielä.

Saranda

// My breakfast from this morning. Summer, Im waiting for you.

Pages