Ladataan...
Tyhjä ajatus

Melbourne, Australia

En taida olla ainoa tällä hetkellä matkakuumetta poteava, enhän?

On taas sen aika, kun tekee mieli laatia ensi vuoden matkasuunnitelmia. Ihan 11 eri maahan en enää ensi vuonna aio tähdätä, mutta joitakin uusia ja vaikka vanhojakin paikkoja olisi ihana nähdä. Kun antaa mielikuvituksen laukata ja rajojen hetkellisesti kadota, syntyy seuraaavanlainen lista:

PARIISI on ollut jo pitkään haaveissani. Unelmoin tunnelmallisesta Pariisista jouluna, ystävänpäivnä tai vuosipäivänä. Koettuani (ja täysin rakastuttuani!) Venetsiaan, tajusin että pariskuntalomat eivät ole yhtään sen hassumpia.

Vatikaani, Vatikaanivaltio

Lopputalveksi taas olisi ihana paeta jonnekin kauemmaksi lämpimään, esimerkiksi DUBAIHIN. Rentouttava, puhdas pakettiloma tulisi ihan varmasti tarpeeseen viimeistään tammi-helmikuussa, rankan syyslukulauden jälkeen ja pahimpien pakkasten keskellä.

Amsterdam, Alankomaat

Kesäksi ollaan kaavailtu lähinnä juttutasolla pidemmästä roadtripistä Eurooppaan. Nyt kun on uusi auto alla, haaveilen menevämme sillä tietyn reitin x:n kautta ensin TURKKIIN, sieltä KREIKKAAN, Kreikasta ALBANIAAN ja Albaniasta taas KOSOVOON. Turkissa olisi todella antoistaa nähdä poikaystäväni syntymäpaikan, tavata hänen sukulaisensa sekä tutustua paremmin turkkilaiseen kulttuuriin. Eli kyseessä ei olisi sellainen tyypillinen rantaloma, vaan ne säästäisimme nimenomaan sinne Kreikan ja Albanian rannikkokaupungeille. Lopuksi poikaystäväni saisi tilaisuuden vuorostaan tutustua mun kulttuuriperintööni ja rakkaisiin ihmisiini Kosovossa.

Barcelona, Espanja

Sitten on se yksi paikka, joka sieppasi sydämeni viime vuonna, ja johon olen vannonnut palaavani takaisin - AUSTRALIA. Tännekin olisi ihana palata poikaystäväni tai siskojen kanssa. Tällä kertaa mulla ei olisi edes tarvetta kiertää Ausseja sen kummemmin. Viettäisin enemmän aikaa Melbournessa oman perheeni kanssa, söisin paljon edullista sushia, kävisin ehkä parin päivän reissuilla pidemmällä ja tulisin aina takaisin auttamaan ukkia hänen hyväntekeväisyyskaupassaan tai kävisin mummini kanssa uimassa. Palaisin Australiaan lähinnä ihmisten takia, vaikka onhan Australia valtionakin kaikin puolin upea.

Great Ocean Road, Melbourne

Onko teillä joko haavetasolla tai sitten oikeasti jotain matkoja tulossa? Kertokaa ihmeessä! Olisi mukavaa lukea muiden mietteitä ja suunnitelmia.

PS: Muistathan, että blogin koti ja osoite muuttaa pian! Kerron muutosta lähempänä, joten pysykäähän kuulolla. :)

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Isosiskoni järjestää aina parhaimmat brunssit, ja samanlaisesta setistä päästiin nauttimaan eilenkin. Naaaam. Viikonloppuna tapahtui paljon muitakin mukavia asioita - töiden ja yltiösyömisen lisäksi oli tyttöjen ilta pitkän kaavan mukaan sekä entisen (rakkaan!) firman ledengaariset pikkujoulut Ravintolalaiva Wäiskissä. Sunnnuntai meni perheen, Breaking Badin ja vaikken olisi koskaan kuvitellut sanovani näin, myös Valehtelevien Viettelijöiden kanssa. Never say never. Ajatukset ja sormet ristissä kuitenkin uutta Game of Thrones -tuotantokautta odotellessa... Miten teidän viikonloput on sujuneet?

Tällä viikolla on paljon koulua ja töitä, ja vähän toivottomana tekniikkona uuden blogipohjan rakentaminenkaan ei ole ollut ihan ruusuilla tanssimista. Mutta hiljaa hyvää syntyy!

Ihanaa uutta viikkoa. ♥

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages