Ladataan...
Tyhjä ajatus

Palailen tänne viimeisillä Kosovon kuvilla - seuraavaksi hyödynnetään sitten Barcelonan reissun (toivottavasti todella muhkean) kuvasaldon antimia.

Ja ennen kesän matkoja, ennen kesätöitä ja ennen kesäsäiden jatkuessa lupaan:

tänä kesänä aion sanoa paljon kyllä. En minun täytyy herätä aikaisin, tai minulla on pääkipua. Ei minun täytyy siivota tai en uskalla. Vaan kyllä. Kyllä yöuinneille, kyllä pikkutunneille tanssimiselle, kyllä pitkille roadtripeille, kyllä spontaaneille mekko-ostoksille ja tilanteille heittäytymiselle. Kyllä huvipuistoille, junille, jäätelölle ja rentoutumiselle. Kyllä toistaiseksi parhaalle kesälle ikinä!

Saranda

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Muutama astetta plussan puolella, sadetta ja harmaata. Kaksi yötä kesäkuuhun ja palelen syystakissa.

Tällaisina hetkinä pitää palata taas muutaman päivän vanhoihin Barcelonan lomakuviin ja muistella mikä on koko elämän eliksiiri(kombo): meri ja hiekka. Merivesi voi olla kylmää ja hiekka tunkeutua silmään, mutta tällä hetkellä vuosi yksin autiosaaressa houkuttelisi enemmän kuin yksikin päivä enää sisällä.

Tai siis eliksiiritrio: meri, hiekka ja Breezer.

Saranda

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Olen oikeasti todella huono kriittiko. Välillä tuntuu että sanavarastossani ei ole muita adjektiiveja kuin "ihana" ja "sikana". (No ok jälkimmäinen ei ole edes adjektiivi vaan todella epäammattimainen sana, jota myönnän käyttäväni joskus ammattitilanteissa.)

Jos jotain voin kuitenki Barcelonasta kertoa, niin se on se, etten löydä siitä mitään pahaa sanottavaa.

Ihmiset ovat hyväntuulisia, ruoka herkullista, merivesi lämmintä, sangria kylmää, rakennukset kauniita, korkeita ja matalia, metrolinjoja useita mutta selkeitä. Musiikkia kuuluu joka nurkassa, eikä kukaan katso vinosti junassa soittavia katumuusikkoja. Yökerhot ovat kuin toiselta planeetalta, jossa pilkku tulee vasta seitsemältä aamulla. Lounas syödään neljältä ja aamiainen jätetään välistä.

Matkaseuranani oli isosiskoni, ja monesti ajattelinkin, että Barcelona muistuttaa todella paljon häntä. Aurinkoinen, ystävällinen, avoin - täynnä elämää. Ryhdikkyyden ja rentouden täydellinen tasapaino.

Barcelona, toisin kuin monet muut Euroopan kaupungit, näemme varmasti jälleen. Metrolipussa on vielä leimaamattomia kertoja ja meripaellan maun täyteläisyys on jäänyt kummittelemaan.

PS: En käyttänyt yhtäkään ihana -sanaa. Ihanaa.

Saranda

Pages