Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kuinka pohjattoman iloiseksi siitä voikaan tulla kun pääsee töistä tunteja aikaisemmin. Tää viikonloppu on muutenkin ollut jo tähän menneessä tosi kiva. Töiden lisäksi olen syönyt turkkilaista aamiaista, nauttinut mansikoita puistossa, nukkunut päiväunia matolla, vetänyt juoksulenkkejä ja kuunnellut Jason Mrazin uusinta levyä alusta loppuun. Vielä kaikkea kivaa edessä - eiköhän tässä tekemistä keksi ennen (vihdoin!) viikon päästä alkavaa lomaa.

Ja silloin laitetaankin rinkka selkään ja ajetaan lentokentälle kohti Balkanin ympärysmatkaa. Tämän postauksen kuvat ovat Venetsian lomalta, joka pääsi ehdottomasti kaikkien lempparimatkojen kärkeen. Tosin varma kutina on tästä tulevastakin reissusta! Olen laatinut listan mukaan otettavista tavaroista liioittelematta puoli vuotta sitten, ja olen sen avulla välttynyt viime hetken pakkauspaniikista. Eilen kävin ostamassa uusia reissuvaatteita, ja vielä haluisin sellaisen söpön heinähatun! 

Saranda

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Olen ollut pari viimeistä päivää hyvin levoton. Olen pinonut taas paineita ihan pienistä jutuista, vaikka uusi "synttärilupaukseni" olikin ottaa iisimmin. Ehkä sen toteuttamiseen tarvittiin se lyhyt "siirtymäaika", hah? Tänään on olo nimittäin taas rauhallinen ja raukea.

Näissäkin päivissä on ollut monia asioita, jotka ovat muistuttaneet mikä on elämässä tärkeää. Kuten jäätelöt Aurinkolahdessa, vanhemmilla vietetyt kiirettömät illat, Mikkoon törmääminen kun sillä on suklaakeksejä ja aamiainen "naapurissa" asuvan Minnan luona. Unohtakaa kaikki kasvitieteelliset puutarhat, mun sielu ainakin lepää tuolla!

Ja sitten yksi ilmoitusluontoinen seikka: Tyhjä Ajatus täyttää tänään vuoden. Oh dear. Taidan jättää pidemmät avautumispuheet pääni sisälle ja taputella itseäni selkään, kun uskalsin avata tämän blogin vuosi sitten. Kiitos tuhannesti kaikille lukijoille, kommentteja jättäneille ja jokaiselle, joka on ollut tavalla tai toisella matkassa mukana ja tukena. Toinen synttärilupauksistani oli se, että nyt aion todella antaa aikaa tälle läheiselle harrastukselleni. Vuodessa ollaan luotu vahva suhde, jota haluan kastella paremmin ja saada se kunnolla kukkimaan.

// EN: Breakfast at my friends lovely garden. Also, my blog turned 1 year today, jayy!

Saranda

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Mun oli tarkoitus raportoida omista synttäripippaloista jo sunnuntaina, mutta ilmeisesti ihmisen täyttäessä 21 vuotta, hän tarvitsee ainakin kaksi päivää aikaa toipua siitä.

Parempia juhlia en olisi voinut toivoa. Järjestimme piknikin Musiikkitalon puistossa, johon paikalle pääsi illan mittaan kaiken kaikkiaan 30-40 ihmistä - ihan uskomatonta! Ruokaa ja juomaa riitti yllättävän pitkälle iltaa, vaikka panikoinkin sitä alussa. Siitä huolimatta että ystäväni pyllyt puutuivat koko illan vilteissä istumisesta, suuri osa jatkoi Tigeriin meidän omalle terassialueelle, jossa gängimme pysyi kasassa pöytään virtaavien skumppapullojen, kauniiden maisemien ja raikuvan tunnelman ansiosta pitkän yön.

En voi kiittää tarpeeksi jokaista, joka pääsi paikalle, niitä ihania sanoja ja suloisia lahjoja, lämmintä länsäoloa - niiltäkin, jotka eivät olleet fyysisesti läsnä.

21-vuotiaana haluan rakastaa suurinta osaa asioista, joita teen päivittäin. Lukea ja lenkkeillä paljon. Käyttää rahaa aikaisempia vuosia harkitummin, nukkua tarpeeksi ja tehdä terveellisiä päätöksiä. Olla tylsä mutta myös spontaani. Matkustella, mutta olla myös paljon varsinkin viime aikoina niin tärkeäksi muodostuneessa kodissa. Olla kiltti ja kertoa aina totuuden. Viettää enemmän aikaa perheen kanssa ja viettää enemmän aikaa yksin.

Tehdä just niin kuin itseltään hyvältä tuntuu, viettää monta päivää vilkaisematta to tod -listaa ja kuunnella mielihaluja. Muistaa, että vaikka nyt olenkin vanhempi kuin koskaan ennen, olen nuorempi kuin mitä tulen koskaan olemaan. Olla lempeä ja rakastavainen ja sopivasti hullu.

Sain tänään erinomaisen vinkin rakkaalta ihmiseltä: kohtele itseäsi niin kuin kohtelisit ystävää. Se voisi olla tämän iän motto.

// EN: 21! God, Im young.

Saranda

Pages