Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kun kello lähenee nukkumaanmenoaikaa ja pää lyö päivän touhuista tyhjää, voi piristää itseään ajatuksella, että aamulla voi taas herätä tekemään näitä.

Olen loputtoman kärsimätön keittiössä - olen viime aikoina tykännyt puuhastella siellä tosi paljon, mutta kaikki vähänkin pidempää pinnaa ja hienovaraisempaa kädentaitoa vaativat välivaiheet menevät multa ihan läskiksi. Aivan kuten nämä "kerros"banaaniletutkin.

Omiin, vakiintuneisiin ja yhden hengen banaanilettuihin tulee:

2 kananmunaa
1 banaani
1rkl raakakaakaojauhetta

Paistamiseen: kookosöljyä

Lisukkeisiin: fiiliksen mukaan - yhtenä päivänä marjoja, toisena Nutellaa

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI

 

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Hei, ihanat! Miten teidän alkuviikko on lähtenyt käyntiin?

Itse olen palannut salille tauon jälkeen ja paiskinut koulujuttuja näppäimistö sauhuten. Istun tälläkin hetkellä kirjoittamassa tätä postausta koulun kirjastossa - kiitos koko päivän kestävän vesikatkoksen asunnolla, sain itseni ylös tänäkin aamuna tänne. Onneksi olen vastapainona syönyt joka päivä suklaata, ja yksi päivä oltiin pitkästä aikaa metsässä kävelyllä. Tuli ihan ala-asteajat mieleen kun pikkuskideinä käveltiin samoilla poluilla parijonossa, suunnistettiin jännittävän kartan kanssa aarteen perässä tai vaihtoehtoisesti hiihdettiin pakkasasteilla vasten tahtoamme. Olenko oikeasti asunut täällä jo 15 vuotta!?

 

Tämän illan suunnitelmissa on istua iltaa luokkalaisten kanssa ja huomenna toisten rakkaiden ystävieni. Oon miettinyt paljon sitä, kuinka kiireen keskellä meillä on tapana karsia niistä tärkeimmistä ja voimaannuttavimmista asioista elämässä - kavereista, liikunnasta, unesta, ruokarytmistä. Oon päättänytkin että mitä enemmän stressaan, sitä enemmän aion viettää aikaa läheisteni kanssa, ja nukun vaikka pommiin että saan se 7 tuntia unta. Katsotaan sitten tulevaisuudessa miten tämä teoria pelaa kun olen lentänyt koulusta pellolle, he he...

Ajatukset on muuten myös lauantain Indiedays Blog Awardeissa, johon asukin on vihdoin keksittynä valmiina! Ihanaa päästä pitkästä aikaa juhlimaan Halloweeniä, tapaamaan muita bloggaajia, tutustumaan toivottavasti uusiin tyyppeihin ja laittamaan korot jalkaan.

Tuntuu, että viime aikoina blogissa on ollut aika paljon old fashion höpötysjuttuja, luultavasti vastapainona kaikelle pänttäämiselle. Yritän kuitenkin kompensoida asiaa loppuviikosta. Tähän postaukseen on ripoteltu huonolaatuisia kuvia Instagram-tililtäni saranda_d, saa seurata! (En saa koulun oikuttelevalla koneella linkkiä tuohon...)

 

 

 

 

 

Ai niin joo, huomenna laitetaan kans tukka kuntoon. Blonder, please!

 

SARANDA

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Tässä ensimmäiset tilaamani silmälasit, Bruuns Bazaarilta. Mulle tulee ihan nörtti olo näistä - niin kuin hyvällä tavalla. Neule muuten näkyi jo tässä postauksessa, ja se on sieltä missä saa aina kaikki parhaat ja laaduikkaimmat neuleet: kirpparilta.

Pidemmittä puiheitta, mukavaa tiistaita, kaikki!

Kuvat: Mikko Wivolin, editointi minä

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages