Ladataan...
Tyhjä ajatus

Yhteistyössä Naantali Spa.

Keskiviikko on aika ihanteellinen päivä muistella viikonloppua. Olimme viime viikonloppuna perheen tyttöjen kanssa rentoutumassa ihanassa Naantalin kylpylässä jo toista kertaa. Tästä piti tulla vuosittainen tapa mutta hupsista, edellisestä kerrasta oli kulunut vain puoli vuotta. Puolivuosittainen tapa siis?

Naantali Spa sijaitsee nimensä mukaisesti Naantalissa, Turun naapurissa. Helsingistä sopivan lähellä, mutta silti tulee sellainen olo, että pääsee kuitenkin hetkeksi kauemmas pois. Hotelli on ihanteellisessa merellisessä ympäristössä, jossa on luontoa ja hiekkarantaa, ja vain lyhyt matka Naantalin kaupunkiin. Mieli rauhoittuu jo pelkästään miljöön ansiosta, mutta varsinainen hotelli se vasta paratiisi on.

 

 

Yövyimme Deluxe-huoneissa, josta omasta terassista oli huikeat näkymät ulos. Huone oli siisti ja tilava, omilla kylpytakeilla varustettuna. <3

Kylpylän allasosasto on kattava ja iso, lempparialtaani on lämmitetty ulkoallas. Oli ihana polskutella ulkona, hämärässä ja pakkasessa mutta tunnelmallisessa valaistuksessa ja lämpimässä vedessä. Kylpylässä on mahdollista tilata itselleen myös erilaisia hoitoja. Tällä kertaa emme ehtineet käydä hoidoissa, mutta viime kerrasta on kokemuksia mm. päähieronnasta ja kasvohoidoista, joita voimme aidosti suositella muillekin.

Ruoka on myös taivaallisen hyvää, varsinkin Le Soleil -ravintolan illallisbuffet. Tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, joka varmasti täyttävät jokaisen masun positiivisesti eri ruokamieltymyksistä huolimatta. Huonehintaan sisältyy myös runsas buffetaamiainen, joka tarjoillaan tuossa samaisessa ravintolassa, eikä jättänyt kyllä kylmäksi sekään.

Voin lämpimästi suositella Naantali SPA:ta jokaiselle vuodenajalle ja ihmistyypille. Rakennuksissa on myös kuntosali ja sen ympärillä hyvät lenkkimaastot, jos ajatus täydellisestä rentoutumisesta ei itsessään houkuta. Esimerkiksi joulun välipäiville oli aika hyvä diili menossa.

Oman yöpymisesi voit varata täältä!

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Ensin selätettiin kaamos ja nyt ryhdytään aamuihmisiksi.

Vielä muutama vuosi sitten rakastin valvomista ja inhosin aamuja. Lempi ajankohta päivästä oli kello 18 jälkeen illalla kun nykyään se on kello 6 aamulla. Ystäväni, jotka ovat nähneet tämän muutoksen minussa, kysyvät usein että miten ja kerron heille nämä samat asiat. Tärkeimpinä ovat:

1. Edellisen illan valmistelu. Kun edeltävänä iltana on suunnitellut seuraavan päivän hyvin (esim. selkeyttänyt päivän kulun tai varmistanut, että jääkaapista löytyy tarvittavat aamaístarvikkeet), aamulla voi herätä "valmiina" uuteen päivään. Ei tarvitse heti ressata muistettavien asioiden listaa tai mitä pukea päälle vaan voi keskittyä olennaiseen eli aamufiilistelyyn ja aamiaisen nauttimiseen.

2. Unen määrä ja laatu. On vaikea herätä pirteänä ja energisenä, jos ei ole nukkunut hyvin. Nuku riittävä määrä tunteja yössä ja varmista, että muut unenlaatuun vaikuttavat tekijät on kondiksessa - kuten huoneen ilmanlaatu, petivaatteet ja kofeiininkulutuksesi.

3. Tarvitset porkkanan. Ainakin aluksi on tärkeää, että aamulla odottaa aina joku innostava asia, jonka vuoksi janoaa ylös sängystä. Pehmeä aamutakki, toimiva smoothieresepti tai uusi Spotify-lista, jonka laitat soimaan herättyäsi. Kuka nyt nauttisi aamuista jos ne olisi harmaita ja aina samaa kaavaa noudattavia!?

Onko teillä antaa mitään hyviä vinkkejä, miten aamuvihaajastakin voi kesyttää aamurakastajan?

Tässä vielä edellisviikon postaukset:

Kiitti mulle riitti

Asiat, jotka tekevät minusta ruman

Viisauksia isoäidiltä: kahden minuutin meditaatio

Työ lähti, ystävät pysyi

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Mulla on käynyt joku uskomaton tsägä, sillä jokaisesta työpaikasta josta olen lähtenyt, työkaverit on pysynyt. Kuvissa ex-Punnari-kolleegat Anna, joka myös kirjoittaa blogia sekä Enna, joka ottaa ison osan blogikuvistani. Työtiimistä siis blogitiimiksi ja blogitiimista ihania ystäviä. Kuvissa esiintyy myös sovelletulla reseptillä loihditut mojitot, jotka kaikkia todennäköisyyksiä vastaan olivatkin aika herkullisia.

Mahtavaa viikonloppua, peeps. xx

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages