Ladataan...
Tyhjä ajatus

Maanantain kunniaksi menneen syksyn ruskakuvia. Ja lyhyt lista asioista, jotka piristävät oma työpäivääni ja josta voitte saada ideoita kenties omaan, juuri alkaneeseen työviikkoon.

Jakakaahan omiakin neuvoja kommenttiboksissa jos sellaisia löytyy! :)

Neljä vinkkiä kivempaan työpäivään:

  • Edellisillan valmistelu. Tätä ei voi korvata mikään! Mietin aina asun ja eväät seuraavalle päivälle valmiiksi. Ja entä jos mun mieli muuttuu ja haluunkin laittaa muuta päälle -tyypeille niin kyllä sen asun voi vielä vaihtaa aamulla, no panic. Mutta uskokaa tai älkää, suurimmaksi osaksi heräätte itsellenne kiitollisina siitä että teitte aikaanvievän askareen jo illalla
  • Ruoka. Pyrin syömään töissä aina jotain sellaista mikä kutkuttaa mieltä ja vatsaa jo edellisen päivänä. Lounaalla on iso rooli meidän jaksamisessa ja haluan pistää aina ajatusta sille. Sama juttu välipalojen kanssa. Call me crazy food woman...
  • Vaatteet. Jos mahdollista, pue aina jotakin mukavaa ylle, mutta jossa tunnet olosi kuitenkin kauniiksi. Itsevarmuus välttyy työhön, jota tekee - mitä tahansa se työ onkaan. (Joskus luin Trendistä/toimituksen blogista, että toimistotyö on täydellinen paikka sisäänajaa uudet korkokengät. Niin totta!)
  • Musiikki. Jossain työpaikoilla voi kuunnella radiota ja Spotify:ta työpäivän ympäri, ja olen itse kokenut sen kaikin puolin loistavaksi. Jos se ei kuitenkaan ole mahdollista omalla työpaikallasi, buustaa energiasi musiikilla jo työmatkalla. On ihan eri fiilis kävellä konttorin käytäviä pitkin aamulla kun on just kuunnellut Gagaa täysillä

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Aloin viime viikolla lukemaan Titti Holmerin kirjaa Onnellinen nyt. Se on vielä kesken, mutta huomasin viime maanantain postauksesta, että olin napannut kuvan blogiin aika tärkeän tekstin kohdalla.

Happiness is a skill. Taito, jossa voimme kaikki kehittyä. Osalle se sujuu helpommin, osalle se voi olla lähes geeneissä, mutta aivan kuten mikä tahansa muukin taito, voimme kehittyä siinä ja ylläpitää taitoa läpi elämän.

Onnellista maanantaita.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Hello! Tässä luukki, jossa yhdistyy monet mun lempparit: nahkaa, hameet, maltilliset sävyt ja yksinkertaiset arkikampaukset. Syksyllä on ollut kyllä tosi kiva kuvata, ei ole tehnyt yhtään pahaa heittää hetkeksi takki sivuun. Mutta nyt lämpötilat pakottaa jo palelemaan eikä ulkona ole edes noin nättiä...

Tänään on torstai ja mieli jotenkin hassusti maassa. Olen ryvennyt omassa itsesäälissäni ja ankeissa ajatuksissa siitä, miten välillä tuntuu että jumitan vain paikoillani. Kuinka jonain päivinä tuntuu että kehitystä ei synny vaikka sen takana olisi hitosti töitä ja yritystä.

Tällaisina hetkinä täytyy katsoa taaksepäin ja verrata itseään muiden sijaan "vanhaan" itseensä. Pienen muistelemisen jälkeen alkaa jo tunnistamaan eron ja muutokset... Vähän kuten seinäkello. Sen viisarit tuntuu sillä hetkellä matelevan mutta kyllä se aika oikeasti liikkuu. Pelottavan nopeasti ja pelottavine, isoine asioineen.

 

Kuvat: Anna Veikkanen

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Pages