Ladataan...
Tyhjä ajatus

Välillä huomaan kirjoittavani erikseen ylistäviä postauksia läheisistäni ja muista ihailemistani henkilöistä. En tietenkään koskaan kirjoita tai jaa sellaisia kuvia mihin ei olisi henkilön oma suostumus. Niiden rajoissa on tuntunut kuitenkin mukavalta välillä keskittää blogin tavalliset aiheet hyvinvointivinkeistä ja omasta arjesta ja asukuvista suoraan sellaisiin tyyppeihin, jotka inspiroivat ja tuovat iloa päivittäiseen elämään.

Tänään haluan sanoa muutaman sanan pikkusiskostani, joka viettää 22-vuotissyntymäpäivään. Pienenä olimme Edonan kanssa kuin paita ja peppu - meillä oli lapsina mahdollisuus saada molemmat omat huoneet mutta sen sijaan tehtiin omasta tahdosta yhdestä makuuhuone ja toisesta leikkihuone. Olimme erottomattomat, emme suostuneet leikkimään kenenkään kanssa joka ei ottanut toistakin leikkiin mukaan.

Vaikka aikuisina ei ole mahdollisuus päästä samaan päiväkotiryhmään tai samaan työpaikkaankaan, olemme edelleen läheisiä. Edona on ihan mahtava. Temperamenttinen, rehellinen, idearikas ja joustava. Jos innostun jostain tai saan kuulla hyvän uutisen, on hän ensimmäinen kelle tekee mieli soittaa.

Edi tuntee omat oikeudensa, on välillä jääräpää mutta aina rakastava. Olen tainnut sanoa sen ennenkin blogissa, mutta jos Edona jotakin haluaa, sen hän kyllä myös saa. Ihailtavaa elämänasennetta, josta itselläni on ainakin paljon opittavaa.

 

Ihanaa synttäriä, Edi. <3

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Sovellukset, joita käytän eniten...

WhatsApp. Todella kätevä kaikenlaiselle kommunikoinnille, viimeisimpinä uudistuksena soitto maailman eri kolkissa asuville sukulaisilleni. Se on ilmaista ja yhteys yleensä erittäin hyvä. (Paitsi että viimeisimmän päivityksen myötä hymiöt on ihan outoja! En tykkää yhtään.)

Muistio. Allekirjoittaneella ei pysyisi järki kaun kasassa, jos ei olisi olemassa (automaattisesti sykronoituvaa) paikkaa johon kirjoittaa ylös ideoita, muistutuksia, aikatauluja... Olen kokeillut useampaa muistiosovellusta ja Googlen oma "Keep" on ylivoimainen.

HS. Luen uutisia lähinnä Hesarista, ja mobiiliversio on tietysti kätevä ja varmistaa että pysyn maailman menossa edes jotenkin mukana.

Bloglovin. Täältä selaan päivittäin lempiblogejani. Takuuvarma keino ammentaa inspiraatiota.

Spotify. Tarviiko tälle perusteluja? (Ei.)

Uskokaa tai älkää mutta vasta näiden jälkeen tulee Facebook, Instagram, Snapchat... Pivo on todella kätsy ja hyödyllinen, mutta muistan käyttää sitä surullisen harvoin. Jos jonkun sovelluksen kautta tilataan ruokaa se on Wolt, ja jos joskus haluan aivot narikkaan bussimatkaksi, katson tietysti kuulokkeet korvissa Netflixiä. Pinterest on tähän tarkoitukseen myös oikein mainio.

(Nyt mua alkoi melkein ahdistaa koko ajatus sovelluksista ja puhelimista ja tekee mieli siirtyä lapsuusajan VHS:iin ja siihen, että kirjoittaa kaikki asiat ihan oikealle paperille ylös.)

Miten teillä? Mitkä sovellukset ovat ahkerasti käytössä?

 

Kuvat: Enna Rautiainen

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Ja niin se matka tuli päätökseen, ja tänään ollaan palattu muutaman tunnin yöunilla takaisin oravanpyörään. Tarkemmin tämänhetkinen lokaali on Wanha Satama ja Mielenterveysmessut, jossa organisaatiomme edustaminen tapahtuu lähinnä kahvin voimalla. Vaikka väsymys painaa ja Lontoo ja viimepäivien muistot yhä polttavat sydäntä, on arkikin oikeasti tosi kiva (ja britti-ilmastoon verrattuna melkein lämpimämpi).

Tällä viikolla siis duunia duunia, mutta sen lisäksi myös vähän erilaisia yhteistyökuvioita, pikkusiskoni syntymäpäivät ja koittaahan viikonloppuna myös meikäläisen ensimmäiset CrossFit-kilpailut. Ooh crap.

Hauskaa tiistaita!

Kuva: Mariya Sadovnychenko / Purple puff (loput tulossa myöhemmin)

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Pages