Ladataan...
Tyhjä ajatus

Meillä oli eilen tyttöjen kanssa rentouttava pääsiäisbrunssi, jonne loihdin helpot ja nopeat raakasuklaat.

LIME-RAAKASUKLAAT (n. 12 palaa)

3rkl Puhdistamon limenmakuista kookosöljyä
3rkl luomuhunajaa
1dl raakakaakaojauhetta

Sulata ensin kookosöljy mikrossa/muoviastiassa kiehuvan veden yläpuolella. Sekoita joukkoon ensin hunaja, sitten kaakao. Kun olet sekoittanut hyvin, laita seos muotteihin ja jääkaappiin jäähtymään pariksi tunniksi. Valmista!

GOJI-RAAKASUKLAAT (n. 12 palaa)

3rkl kookosöljyä
3rkl luomuhunajaa
1dl raakakaakaakaojauhetta
Kourallinen goji-marjoja

Tee samalla tavalla kuin edellisessä ohjeessa. Laita muotteihin valmiiksi goji-marjat ennen kuin kaadat seoksen niihin.

Toivottavasti maistuu! <3

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Eilisen valitusvirren jälkeen aloin saman tien kasaamaan päivän "epäonnistumisilleni" vastaväitteitä. Kyseessä on juurikin siitä onnistumispäiväkirjasta, jonka menetelmää jaksan ylistää aina ja kaikille. Lihavoituna on ne ajatukset, jotka kumosivat alkuperäiset negatiiviset ajatukset. Sanomattakin selvää, että mieli kirkastui ja itseluottamus palasi. Siispä toimii!

Torkutin aamulla vaikkei olisi pitänyt / Näin sen aikana tosi kivaa unta. (Siihen liittyi taas Paon Michael Scofield...)

Juoksin aamulenkillä vain 7km, ja juoksu tuntui todella raskaalta. / Tiedän ihan hyvin että jonain aamuina lenkit sujuu paremmin, ja toisina taas huonommin. Sitä paitsi, puoli vuotta sitten vielä 7km matka oli iso saavutus mulle.

Söin pääsiäissuklaata ja vatsaan sattui. / Ehkä, mutta söin myös älyttömän hyvää ystäväni Ellan valmistamaa terveysbrunssia ja join kolme vihersmoothieta.

En saanut ainuttakaan työhakemusta lähetettyä. / En niin, mutta luin useamman työilmoituksen, ja nyt voin mielessäni pohtia, mihin niistä todella tahdon hakea töihin. Yhdenkään hakuaika ei mene umpeen lähipäivinä, joten ei hätää!

En ole tarpeeksi hyvä valokuvaaja / kirjoittaja / bloggaaja. Kehityn kokoajan paremmaksi. Olen saanut älyttömän ihania kommentteja ja meilejä lukijoilta (♡), ehkä teen siis jotakin oikein.

Ihanaa pääsiäistä, murut! Nauttikaa mahdollisista lomistanne ja suklaasta. (Älkääkä poteko morkkista siitä kuten eräät typerykset...)

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Mun oli tarkoitus kirjoittaa tänään kateudesta ja sen myrkyllisestä vaikutuksesta. Sen sijaan mulla on vähän huono ilta enkä osaa keskittyä positiivisiin ajatuksiin sitten millään - vatsaan sattuu, jokainen to do -listalla oleva koulutyö on ison ponnistuksen takana ja muutenkin kaikki asiat tuntuvat ahdistavan aina keittiön tiskivuoresta Brysselin tapahtumiin.

Ja kun rehellisyyden linjalla jatketaan, olen paininut muutaman päivän blogissa motiavaatiopulan kanssa. Siinä missä pari viikkoa sitten vielä hehkutin lisääntyvää vapaa-aikaa ja valon määrää, ja kuinka ne kannustavat bloggaamaan enemmän, nyt tuntuu, ettei omat kuvat ja tarinat riitä yhtään mihinkään/kellekään. (Ja että kaikki muut on paljon parempia. Niin, siksi en kirjoita siitä kateudesta. Minäkin kai katehdin välillä.)

Mutta sellaista se bloggaaminen ja elämä on - vaihtelevaa laatua. Yksi päivä on hakemassa kuun taivaalta ja seuraavana käpertyy sohvan nurkkaan pureskelemaan kynsinauhoja ja marisemaan. Tänään tätä, huomenna enemmän.

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages