Ladataan...
Tyhjä ajatus

Mikäli jollekin on jäänyt vielä epäselväksi: rakastan listojen tekemistä. Ne ovat arjeni koheesio. Listat selkiinnyttävät ajatuksiani, muistuttavat niin elämän pienistä kuin isoistakin asioista ja ne ovat paikkoja, johon "kerään" inspiraationi niiden päivien varalle, kun ajatus ei kulje.

Toisin kuin kuvat antavat ehkä ymmärtää, pidän listoja muistiinpanosovelluksessa, Keepissä. Sovelluksen pystyy lataamaan ainakin GooglePlay:sta ja muistiinpanot synkronoituvat automaattisesti Google-tilin kautta. Näin ollen jos puhelimesi häviää tai menee rikki, ovat muistiinpanot silti tallella ja oikein päivitettynä. Keepiin ja omiin muistiinpanoihin pääsee myös tietokoneen kautta.

Kirjoitin alle muutamasta listatyypistä, jota minulla on tapana pitää. Ehkäpä joku teistä saa ideaa niistä itsekin!

 

Perinteinen to do

Kirjoitan aina edellisiltana asioita, joita teen seuraavana päivänä. Palauta kirja kirjastoon, vastaa siihen meiliin, käy ruokakaupassa... Joskus kirjoitan sellaisiakin asioita, jotka kuuluvat ns. vapaa-aikaani, mutta jotka voivat sattua unohtumaan, esimerkiksi lenkille lähtö tai isovanhemmille soittaminen. Kiireisimpinä päivinä aikataulutan ne.

 

Kahvilat ja ravintolat

Minulla on pitkä lista kahviloista ja ravintoloista, jotka olen todennut hyväksi tai joita haluan testata. Se on tosi kätevä silloin, kun on sopinut kahvitreffit kaverin kanssa, eikä halua kävellä vain lähimpään ketjukahvilaan.

 

Postaukset

Myönnän, että suunnittelen postauksia jonkun verran etukäteen, mutta hmm, kukapa bloggaaja ei? Joskus suunnittelen ne pari päivää eteenpäin, toisinaan parikin viikkoa. Minulla on muistiinpanoja myös postausideoista, joita saatan joskus haluta toteuttaa.

 

TAVOITTEET

Pidän listaa myös omista unelmista ja tavoitteista. Olen kokenut tärkeäksi palata niihin silloin tällöin ikään kuin muistutukseksi siitä, että ne ovat olemassa ja pohtiakseni (= tehdäkseni lisää listoja:D) siitä, kuinka päästä niitä lähemmäs. Jotkut listan kohdat on yliviivattu aikoja sitten koska ne on joko toteutuneet tai sitten niistä haaveilu on syystä tai toisesta loppunut.

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Väsyneenä jos koskaan kannattaa panostaa meikkiin. Jo pelkkä ripsiväri saa skarppaamaan, huulipunasta puhumattakaan.

Mitä enemmän annat, sitä enemmän saat.

Shoppailu yksin on kivempaa kuin seurassa - en tarvitse muiden mielipiteitä siitä, tykkäänkö jostain vaatekappaleesta.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty mutta joskus ei-suunniteltu on hauskemmin tehty.

Heivaa kameran automaattiasetukset.

Usko unelmiisi. Piste.

Laatu korvaa määrän, varsinkin vapaa-ajassa.

Näe vain sellaisia ihmisiä, joiden näkeminen todella ilahduttaa sinua ja suostu vain sellaisiin tapaamisiin, jotka aidosti kiinnostavat sinua.

Toiselle ei voi koskaan kertoa liian monta kertaa, kuinka rakas tämä on.

Et välttämättä tiedä, miltä toiselta tuntuu, vaikka oletkin kokenut samaa kuin hän. Jokainen kokemus on ainutlaatuinen.

Kukat eivät ole koskaan rahantuhlausta.

Jos haluat lukea lisää, kurkkaa osa ykköseen tästä. Ja jos teillä on jakaa omia elämän mantroja, niitä olisi ihana kuulla! Edellisen osion kommentteista tuli itsellään ainakin mielettömän voimaannuttava olo.

 

EN: What's important in life - having faith in your dreams, putting make up on when you feel tired and of course, flowers.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

No ookkeeii on vasta keskiviikko mutta... saako innostua jo viikonlopusta? Terassien korkkaamisesta, vapusta, herkullisesta spessuruoasta, ystävistä? Ja siitä, että saan pukea päälle taas uusimman jump suitin Gina Tricotista. Asu oli päällä viime lauantaina Indiedaysin Blog Awardseissa, jossa oli jälleen kerran aivan ihanat puitteet. Ei ihmekäään, että täällä ollaan taas ihan fiiliksistä tulevasta viikonlopusta!

Joko teillä on jo viikonloppu- ja/tai vappusuunnitelmia?

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Pages