Ladataan...
Tyhjä ajatus

En kuvailisi itseäni perfektionistiksi. En koskaan tavoittele täydellisiä asukuvia, imuroi kotia viimeistä nurkkaa myöten tai välitä, onko kynsilakkani jo lohjennut.

Mutta pitkään kamppailin astetta laajemmasta -täydellisyydenkaipuustako sitä kutsuisi. En tiedä sille sanaa, en tiedä onko sillä sanaa. Yritin asia kerrallaan "kunnostaa" elämän eri osa-alueita priimakuntoon vaikka ne olivat valmiiksi jo hienosti. Halusin, että arjeni rullaisi ei ainoastaan hyvin mutta myös loppuun asti mietittynä ja jokaista asiaa ja ihmistä huomioon otettuna.

Ymmärsin, että yrityksistä huolimatta, elämässä ei voi ikinä olla ns. kaikki erinomaisen hyvin. Tai hitto soikoon, oikeasti erinomaisen hyvin on jo se, että on katto pään päällä, rahaa ruokaan ja läheiset ihmiset terveenä ja paikalla. Mutta jos en ole perfektionisti niin ainakin olen vaativa - tai siis nyt voin sanoa jo että olin. Erinomaisen hyvin tarkoitti minulle vielä vähän aikaa sitten sitä, että työni piti olla 100% kiinnostuksiani kohtaavaa, blogissa useampituhat lukijaa päivässä ja herkkulakko ikuisesti pitävä.

Ja sitten kun asiat eivät mennetkään niin, heitin hanskat samantien tiskiin ja itseni saamattomuustilaan kunnes sain energiaa taas tavoitella sitä "erinomaista hyvää".

Viime aikoina olen herätellyt siihen, että vähempikin kelpaa. Mielessäni on tapahtunut liikehdintää, positiivisimpia ajatuksia vähäpätöimmistäkin suorituksista. En tiedä johtuuko se keväästä, lapsiläheisestä työstä vai säännöllisestä liikunnasta, mutta olen ymmärtänyt pitkästä aikaa jotain olennaista:

Minulla on asiat jo erinomaisen hyvin. Ne ovat hyvin silloinkin kun olen riidellyt äitini kanssa ja tunnen itseni maailman paskimmaksi ihmiseksi. Tai silloin kun myöhästyn töistä tai postauksessani on nolla kommenttia. Silloin kun muut ovat kauniimpia, hoikempia, kiinnostavimpia.

Sillä kaikki ei ole eikä voikaan olla aina täydellistä. Yksi elämän osa-alue voi loistaa samalla kun toinen ryömii mäkeä alas. Se on elämää. Ikinä ei tule hetkiä, kun emme keksisi itsessämme kehitettävää. Salaisuus on rakastaa itseämme juuri tällaisena kohti sitä kehitysmatkaa. Tiedostaa, että kaikki on erinomaisen hyvin nyt ja ehkä pian vielä erinomaisemmin.

Mekko: H&M

PS. Loput nämä Ennan ottamista kuvista tulossa huomenna!

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Hei, muruset. Listasin alle kolme lempparireseptiäni, jotka olen jakanut jo aikaisemmin blogissa ja jotka ovat jääneet keittiööni lopullisesti. Postauksen lopussa on myös kolme netistä bongattua reseptiä, joita haluan päästä testamaan tässä lähiaikoina.

Kesällä aion taas panostaa ja yritän saada ainakin kaksi reseptiä viikkoon ulos. Jos on ideoita ja toiveita, kertokaa niitä ihmeessä! Teen mielelläni gluteenitonta ruokaa/leivoksia, vegaanitkin ja raakaruoat onnistuvat. Toisaalta miksei sitä kokeilisi enemmän ns. "perinteisimpiäkin" aterioita ja herkkuja. :)

Gluteeniton mutakakku. Valmistuu hetkessä, ja maistuu erikoisruokavaliolaisillekin, sillä kakusta voi helposti tehdä myös laktoosittoman.

Vegaanilasagne. Tämäkin on gluteeniton mutta runsas kasvispohjainen ateria. Ei ehkä nopein valmistaa, mutta on kaiken sen ajan väärti.

Banaaniletut. Mun bravuuri. Linkillä avautuvassa reseptissä on muuttunut se, että lisään "taikinaan" nykyään yleensä n. 1,5rkl mantelijauhetta.

 

Seuraavaksi vuoroaan odottaa ainakin...

Kesäiset kukkakaalipizzat

Täyteläinen kesäkeitto

Vaniljamousserullat

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

 

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Intuitio - asia, jota ei voi selittää järjellä, mutta joka on johdattanut elämäni parhaimpiin tapahtumiin.

Kun näin nykyisen asunnomme ilmoituksen, tiesin, että huolimatta älyttömän houkuttelevasta markkinahinnasta ja siitä, että olemme poikaystäväni kanssa molemmat opiskelijoita, tulemme saamaan sen.

Vanhassa työpaikassani eräänä tavallisena työpäivänä olin tavallista tylsistyneempi ja tyytymättömämpi työhöni, ja päätin spontaanisti, että tämä on se hetki kun kävelen pomon puheille ja irtisanoudun. Puolen tunnin sisällä sain puhelimitse paremman työtarjouksen muualta.

Tapasin poikaystäväni niin, ettei kummankaan pitänyt mennä yhteisen ystävämme syntymäpäiväjuhliin. Viime hetkellä vaistomme kehotti meitä molempia lähtemään ja yli kaksi vuotta myöhemmin, syömme nyt tässä jäätelöä.

Intuitiossa on kyse yleensä siitä, että jokin asia tuntuu oikealta ilman, että sille on "loogista selitystä". En tiedä sen ihmeellisempää psykologista taustaa sen takana - enkä ehkä tarviikaan tietää.

Intuitio on harvoin pettänyt ja se riittää minulle. Päätän mieluummin vaistonomaisesti jotakin ja jos on tarve, korjaan vasta sen jälkeen järjellä jälkeni.

Outfit: H&M

Onko siellä muita intuition tunteeseen luottavia tai samantyyppisiä intuitiotarinoita jaettavana?

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Pages