Ladataan...
Tyhjä ajatus

Ahneutta pidetään yleisesti negatiivisena luonteenpiirteenä, ja luokitellaanhan se yhdeksi kuolemansynniksikin. Ahne ihminen ei yleensä osaa tyytyä siihen mitä on vaan janoaa jatkuvasti lisää.

Länsimaalaisessa yhteiskunnassa lähes jokainen on jollain tavalla ahne. Ei riitä, että on terveys tallella ja jonkinlainen katto pään päällä, vaan halutaan ja "tarvitaan" kokoajan jotakin uutta. Jäsenyyden entistä parempaan kuntosaliin ja tyylikkäimpiä sisustuselementtejä kotiin. Tehdään epäinhimillisen pitkiä työpäiviä jotta tilille ilmestyisi aina vain lisää ja lisää rahaa.

Ahneuden ja kunnianhimon ero voi olla häilyvä. Kunnianhimoinenkin ihminen tavoittelee jotakin uutta ja parempaa asiaa elämässään. Mielestäni siinä ei ole mitään väärää, kunhan osaa iloita tästäkin mitä tällä hetkellä on. Ahne ei yksinkertaisesti ole tyytyväinen siihen mitä on, ja silloin pahimmillaan monet muut inhottavat asiat seuraavat perässä kuten kiittämättömyys ja rauhattomuus.

En tiedä miksi tämä aihe on tällä hetkellä mielessäni. Huomaan itsessäni välillä sellaisia "mullekaikkihetinyt"-ajatuksia vaikka tiedän, että monikaan niistä asioista ei tekisi minut yhtään tämän iloisemmaksi, päinvastoin.

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vaatimattomampi kuitenkin olen. Mietin joka päivä ja monta kertaa päivässä sitä, miten tyytyväinen ja iloinen saan olla jo kaikkiin niihin lukuisiin asioihin, joilla minua on siunattu jo. Nöyryys, kiitollisuus ja hetkestä nauttiminen ovat minulle ehdottottomasti onnellisen ja terveen elämän tukipilareita.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Tänään tasan kaksi vuotta sitten istuin gondoliajelulla Venetsiassa poikaystäväni kanssa. Vaaleanpunaisen kuplamme sisällä päätimme spontaanisti lähteä viettämään 3-kuukautistapailupäiväämme (eeen kestä) Italiaan. Se oli ensimmäinen ulkomaanmatkani pojan kanssa, ja vastarakastuneena kaikki tuntui tosi jännittävältä...

Suhteemme on vuosien aikana tasaantunut ja kuukausipäivämme kuluvat nykyään kuumailmapallolentojen ja sviitissä vietettyjen öiden sijaan olohuoneessa pakastemutakakkua syöden. Olen silti edelleen ihan yhtä hölmön ihastunut kuin ensimmäisinä viikkoina kun tutustuin Ferhatiin. Alkuhuuma on muuttunut pelkäksi huumaksi eikä sille näytä olevan loppua (milloin sille nyt välillä tulee taukoa kun toinen ei ole heittänyt roskat vaikka pitikin tai kun jostain syystä pitää aina katsoa joku ihan kamala sotaleffa telkkarista...)

Hyvää kaksivuotis- ja kolmekuukautispäivää maailman paras!

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kun työhaastattelussa kysytään mikä on heikkouteni, vastaan lähes joka kerta kömpelyyteni. Koska sitä mä tosiaan olen. Joka toisessa lähettämässäni sähköpostiviestistä puuttuu liitteet, ruoat tippuvat aina syliini ja vetoketjut jäävät aina vaatteiden kankaisiin kiinni. Ja kun tilaan pizzaa kotiin, laitan kotiosoitteeksi kadun nimen ja talon numeron, mutten rapun kirjainta tai ovinumeroa, ja kun pizzakuski soittelee alhaalla näiden tietojen perään, on puhelimeni äänettömällä enkä vastaa hänen lukuisiin soittoihin (tapahtui viime viikolla).

Eniten tunnen oloni kuitenkin kömpelöksi eläinten seurassa. En pelkää eläimiä (paitsi kissoja, ja jyrsijät ällöttää mua. Anteeksi se on kamalaa, tiedän!). En vain osaa olla eläinten kanssa. Minulla on ollut lemmikki tasan kerran - 5-vuotiaana, kun iskä toi Kosovossa autotiestä löytyneen pienen lammaskoirapennun kotiin. Koira muutti sodan aikana turvallisempaan kotiin ja meidän yhteinen aika loppui lyhyeen.

Serkkuni osti vajaa vuosi sitten laboratorionoutajan. Komean Oreon, jolla nimensäkin mukaisesti kulkee valkoinen raita vatsassa muuten mustan turkin keskeltä. Ja jonka kanssa ollaan yritetty päästä eläinkömpelyydestäni eroon. Matkaa on vielä, mutta toistaiseksi välimme ovat jo niin hyvät, että olen ilmoittanut itseni koiravahdiksi jos tarve tulee.

Se taitaa olla maanantai muuten. Ihanaa uutta viikkoa, murut!

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Pages