Ladataan...
Tyhjä ajatus

Päivän mietelause: Aina ei tarvitse kilpailla - edes itseään vastaan.

Nyky-yhteiskunnassamme, jossa kaikki harrastavat take away-kahveja, multitaskingia ja crossfittiä, helposti unohtuu, että aina ei tarviikaan vetää täysillä. On okei jos on hetkiä, päiviä ja kausia kun on mennyt ja suoriutunut paremmin. Joskus on ihan okei hävitä itselleenkin.

Rentouttavaa viikonloppua, murut.

PS: Meikäläisen snäppejähän näkee vielä Trendin ja Lilyn Snapchat-tilillä @trendimag!

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Tiedättekö ne tyypit, jotka vaikuttavat kaikin puolin cooleilta - joilla on niin paljon itsevarmuutta ja säteilyä, että sen voi melkein käsin koskea? Jotka hymyilevät, pärjäävät, vitsailevat ja vaikuttavat siltä, että heidän elämänsä ovat raiteillaan?

Tosiasiassa sillä samalla henkilöllä voi olla kaikki mitä sinullakin - rakkaita ihmissuhteita, kiva työ, kiva asunto ja taloudellisesti asiat ihan hyvin. Tai puolestaan parisuhdekriisi, epävakaat tulot ja putkiremppa tulossa. Ei mitään sen vähemmän tai enemmän.

Olen huomannut, että pysähdyn usein ihailemaan ihmisiä en niinkään heidän saavutusten tai taustojensa vuoksi, vaan juurikin siksi, että heillä on itsevarmuutta. Itsevarmuutta hakea ja vaatia sitä mitä haluavat, itsevarmuutta olla vähän hölmöjä ja itsevarmuutta olla kaikille reilu ja mukava. Ihmiset, jotka ovat minun silmissäni cooleja, eivät vähättele itseään.

Ja sellainen minäkin haluan olla, vähättelemättä itseäni. Kun menen työhaastatteluun, haluan astua ovesta sisään sillä asenteella, että minusta on tähän ja että on hyötyä tälle yritykselle, jos saavat minut. Kun sanon olevani bloggaaja, en halua että ensimmäinen lauseeni sen jälkeen on "mut siis en saa siitä palkkaa elättääkseni itseni". Kun salilla paukkuu enkat, haluan tuulettaa sydämeni kyllyydestä ja olla vilkaisematta naapurin mimmiin, joka nostaa tangosta tuplasti minua enemmän.

Itsevarmaa ja coolia loppuviikkoa kaikille!;)

Ps. Kaappaan huomiseksi eli perjantaiksi Trendin ja Lilyn Snapchat-tilin - paree siis seurata Snäpissä nimimerkkiä @trendimag !

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Enemmän...

Kirjoja

Luontoa ja merta

Laadukasta ruokaa ja ulkoilmassa syömistä

Ystäviä

Herkkuja vapaalla omatunnolla

Kehumista

Intuitioon luottamista

Matkustelua

Läsnäoloa

Maakuntamatkailua (nämä kuvat Hangosta ♥)

Vähemmän...

Työntekoa

Huonoja TV-sarjoja

Stressaamista

Somea

Mitä teidän enemmän/vähemmän -listaan kuuluisi?

 

Aurinkoista päivää jokaiselle. Nauttikaa lämpimistä keleistä<3

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Pages