Ladataan...
Tyhjä ajatus

Negatiivisella sanalla on tapana levitä positiivisempaa nopeammin ja laajemmalle. Siksi päätin tietoisesti, että tämä viikko on myönteisen palautteen viikko. Olen keskittynyt tietoisesti miettimään ja esittämään asioiden myönteiset puolet ja valittaa mahdollisimman vähän ja vain silloin jos tiedän että siitä voi oikeasti olla hyötyä.

Sen lisäksi päätin, että jätän päivittäin kirjallista palautetta eri saamastani palvelusta. Olen käyttänyt joka päivä yhden kahvitauon töissä sen parissa. Pari kaunista sanaa on jätetty mm. HSL:lle hymyilevästä Metro-lehden jakajasta, Ravintolasta Rodolfosta, jossa vietimme poikaystäväni kanssa kaksi- ja puolivuotispäivää sekä koulumme Amica-ravintolalle ja kirjastolle. Kirjoitin palautetta jopa verohallinnolle, kun soitin sinne veronpalautuksista. Asiakaspalvelija oli ystävällinen ja selkeä (eikä kettuillut siitä, ettei minulla ollut juuri sillä hetkellä kaikkia lappusia silmien edessä), ettei monen sadan euron pienemmät veronpalautukset edes haitanneet enää. Ainakaan paljon...

Neule: kirppari / Hame: Bik Bok

Jokainen joka on joskus saanut hyvää asiakaspalautetta tietää miten mukavalta se tuntuu. Eikä sen jättäminenkään ole kuulkaas yhtään sen hassumpaa.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Lupasin tässä postauksessa, että tänä syksynä aion lukea. Ja joskus käy niinkin hassusti, että pidän lupauksistani kiinni (silloin kun ne eivät sisällä vuorien siirtämistä tai muutenkaan mukavuusalueelta poistumista).

Mitä enemmän lukee, sitä todennäköisemmin törmää huonoihin kirjoihin. Olen vuosien aikana valinnut harvinaisen monta surkeaa kirjaa luettavaksi. Surkean kirjan määritelmä on minulle yksinkertaisesti se, että silloin ei tunne vastustamatonta halua kaivaa kirja esiin bussissa tai iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Surkea kirja voi olla taitavasti kirjoitettu, periaatteessa mielenkiintoinen, hauska, nokkela ja menestynyt, mutta syystä tai toisesta se ei sillä hetkellä koukuta.

Ja niimpä sitä ei tarvitsekaan lukea. Ei ole mitään järkeä tuntea huonoa omatuntoa keskeneräisistä kirjoista - lukeminen ei ole suoritus. Kirjaa voi jatkaa joskus tulevaisuudessa jos siltä tuntuu tai aloittaa se kokonaan alusta. Tai olla koskematta siihen enää ikinä uudestaan. Niin tai näin, kirjat eivät karkaa minnekään.

Tällä hetkellä luen Fausto Brizzin 100 onnen päivää. Kertoo miehestä joka sairastuu maksasyöpään ja saa elinaikaa arviolta kolme kuukautta. Ei kuulosta hauskalta, mutta sitä(kin) se on. Ja nauran bussissa ääneen.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Pages