Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö: I love me -messut

 

Hei ihanat! I love me -messuista on reilu viikko - kuinka moni teistä kävi, tykkäsittekö? Mä olin itse positiivisesti yllättynyt Luonnollisesti -osion suuruudeesta ja siitä, miten hyvin pienetkin yritykset olivat edustettuina. Tuntui todellakin, että kaikille oli jotakin. Harmikseni olin arvioinut ständeillä kiertämiseen kuluvan ajan reippaasti alakanttiin, enkä ehtinytkään käymään I Love jooga -osiossa. Nooh, toivon hartaasti että se on mukana myös ensi vuonna!

Ajattelin jakaa muutaman tuotteen, joka tarttui messuilla mukanani. Mirazin osastolla sain käyttööni elämäni ensimmäisen seerumin. Kyseessä on Helixiumin vauroitunutta ihokudosta vahvistava etanaseerumi, joka ennaltaehkäisee ennenaikaisia ryppyjä. Tuote ei ole vegaaaninen, sillä seerumi on valmistettu etanauutteista, mutta minua vakuutettiin, että luomukasvattamon etanoilla on hyvät oltavat, eikä heitä vahingoiteta prosessin aikaan millään tavoin. Kurkkaa Mirazin muita luonnonmukaisia tuotteita täältä.

Ihonhoitoteemalla jatkaen - sain Sunrise Cosmeticsilta pari Iroha Naturan kasvonaamiota testiin. Yksi on peel-off-naamio epäpuhtauksia ja mustapäitä vastaan, ja toinen on puuvillainen naamio kasvoille ja kaulalle uudistamaan ja kirkastamaan ihoa. Puuvillanaamiot ovat ihan uusi asia mulle. Ihana kauneusrutiini, jonka voi yhdistää esimerkiksi kirjan lukemisen tai tv:n katsomisen kanssa (tai vartin torkuttamisen). Lue lisää Sunrise Cosmeticsin tuotteista täällä.

Sitten kävin tietysti CocoVin pisteellä. CocoVi:lla oli suuri rooli elämässäni siihen aikaan kun vasta tutustuin superfoodeihin, puhtaampaan ruokavalioon ja veganismiin. CocoVilla on mieletön valikoima kaikenlaisia tuotteita, mutta seuraavat olivat täysin uusia minulle: CocoVin Luomu Super 5 siemen- ja marjasekoitus sekä uudet raakasuklaamaut: minttu, tummaasuklaa ja appelsiiini. CocoVin sivuille pääset täältä.

Ja viimeiseksi vielä Better4You:n ständiltä napatut magnesumkapselit. Better4You on Ruotsista Suomeen rantautunt luonnollinen ravintolisäsarja. Kuvissa näkyvä Magnesium+ sisältää hyvin imeytyvän magnesiumyhdistelmän lisäksi ruusunmarja- ja pinaattijauhetta. Magnesium on tunnetusti tosi hyvä ase väsymystä vastaan (lukuisten muiden ominaisuuksien lisäksi), joten sitä tulee syötyä etenkin talvisin. Katso lisää Better4You:n nettisivuilta täältä.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Ekan kerran kun...

Pussailin pojan kanssa 13-vuotiaana: purin vahingossa hänen huuleensa haavan

Maistoin vihersmoothieta: oksensin sen ulos (nyt en muita smoothieita juokaan)

Kun kihlattuni lähetti FB-kaveripyynnön: jätin tietoisesti vastaamattta siihen moneen päivään (piti esittää coolia)

Menin vapaaehtoisesti lenkille: jaksoin juosta reilu 400 metriä

Muutin pois kotoa: muutin vastapäiseen kerrostaloon

Hei ihanat, mitä teille kuuluu? Ajattelin aloittaa postauksen ja lauantaiaamun hieman kevennetyllä "ekan kerran kun" -listalla. Mä oon sellainen tyypillinen mokailija, että aina kun aloitan jonkun uuden asian, olen täysi tunari siinä. Mutta eihän se haittaa mitään kuten eilisessä kirjoituksessa puhuttiinkin.

Mun viikonloppu alkoi eilen ja oikein ihanasti alkoikin: yin-joogalla, Rootsin lounaalla ja Spaltin mediapäivissä. Iltapäivällä kahvittelin siskoni ja siskonpoikani kanssa (tosin pienempi pysyi maidossa <3) (ja illalla oli energiaa piipahtaa vielä Kirja- ja Viini ja ruokamessuilla. Olen itsestäni tosi ylpeä että poistuin messuilta vain isänpäivälahja kourassa.

Harvemmin nykyään jaksan "painaa" tuollaisia pitkiä päiviä mutta vastapainoksi nukuin viime yönä pitkät yöunet, ja tänä aamuna Netflix on pyörinyt ja mehustin laulanut. Olemme tehneet viime aikoina pari hyvää vihannesmehua, joita ajattelin jakaa lähitulevaisuudessa blogiinkin.

Pidemmittä puheitta (vaikka taitaa olla nyt jo vähän myöhäistä) - ihanaa viikonloppua, muruset! <3

Ps. Kuvat Kosovon Peje -nimisestä kaupungista. Kaunis paikka, niin tuo metsä kuin koko kaupunkikin.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Meidän mummi on lempein ja oikeudenmukaisin ihminen, jonka tiedän. Tuolla yhdistelmällä, läsnäolollaan ja kaikella mitä hän on perheensä puolesta tehnyt, mummilla on todella erikoinen paikka meidän kaikkien sydämessä.

Meidän mummi asuu Kosovossa ja vaikka pyrin käymään siellä pari kertaa vuodessa, soittaminen ja videopuhelut ovat hänelle erittäin tärkeitä. Mä toivon että kaikki te joilla on mahdollisuus soittaa omille isovanhemmille, soittaisitte tänä viikonloppuna. Jokaisena viikonloppuna. Se ei vaadi meiltä paljon mutta se voi vaikuttaa suuresti heihin. <3

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages