Ladataan...
Tyhjä ajatus

Keskikesää on juhlittu, mutta musta tuntuu jo nyt että kesä on ollut todella pitkä. Vaikka lomaa oli vain yksi viikko toukokuun alussa, olen ehtinyt nauttimaan (ainakin omasta mielestäni) lämpimistä säistä ja ruksaamaan jokaisen bucket list kohdan yli

... paitsi mökkireissun tyttöjen kanssa, mikä on sovittu kahden viikon päästä. En malta odottaa!

Ja vielä vähemmän maltan odottaa siskonpojan syntymistä maailmaan. <3 Laskettuun aikaan on noin kuukausi, ihan uskomatonta. Aion rakastaa pikkupolosta pilalle

Ja rakkaudesta puheen ollen, meillä on hoitokoira vajaa pari viikkoa. Mä en ole todellakaan mikään koiraihminen mutta lupasin auttaa ystävää ja nyt olemme tässä: minä ja pieni hauva kuin parhaat ystävät. Erityisesti viime aikoina kun mieliala on ollut vähän maassa, koiran seura on piristänyt paljon; pakollisilla lenkeillä on saanut raikasta ilmaa ja liikuntaa, ja onko oikeasti mitään ihanampaa kuin koiran reaktio kun tulet töistä kotiin?

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kuvat Enna Rautiainen (viime vuodelta isosiskoni häistä)

Olen kertonut, että menimme poikaystäväni kanssa kihloihin toukuussa, mutta itse häistä en ole juurikaan puhunut. Todennäköisesti jo ensi vuonna pidettävät häät ovat kokoajan mielessä, mutta emme ole saaneet juurikaan mitään konkreettista aikaseksi. Miten koko ikänsä häistä unelmoinut ihminen ei yhtäkkiä tosipaikan tullen kykenekään tekemään mitään päätöksiä?

Kaksi asiaa on varmaa: häistä tulee pienet (tai niin pienet kuin kaksi isosta perheestä tulevalla henkilöllä voi olla) ja se että etiketeistä ei välitetä. Meidän vieraat saavat tulla farkuissa tai valkoisissa, puolisot voivat istuutua samalla puolella pöytää (eikä puolisoja edes kutsuta ellei he ole todella läheisiä meille) eikä lautasen viereen aseteta viisi haarukkaa. Haluamme että häistämme tulee rennot juhlat, jossa kaikilla on hauskaa ja jossa ehdimme oikeasti nauttimaan jokaisen vieraan seurasta.

Meille on myös todella tärkeää, että juhlissa mietitään ekologisuutta. Häämekko lainataan tai vuokrataan ja menu tulee olemaan kasvispainotteinen. Tulemme välttämään kaiken ylimääräisen krääsän ostamista ja häämatkalle ei lennetä kauas.

Jos naimisissa olevat/naimisiin menevät/muuten vain he joilla on häistä kokemusta on antaa mitään vinkkejä tai ajatuksia aiheeseen liittyen, jättäkää ihmeessä ajatuksia kommenttiboksiin. Onko siellä muita kesä 2018 -morsiamia?

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Ilmoitin sunnuntaina että blogini jää pariksi viikoksi lomalle ja että palaisin päivittelemään heinäkuun alussa. Naamioin sen luovuustauoksi mutta oikeasti tarvitsin tilaa hengittää. Tarvitsen edelleen. Mutta sille ei voi antaa takarajaa heinäkuun alkuun tai mihinkään muuhunkaan. Välillä on parempia ja välillä huonoimpia päiviä.

Eikä vain blogissa vaan tällä hetkellä tuntuu että monet yksinkertaisimmatkin asiat tuntuvat monimutkaisilta ja raskailta. Lähipiirissä on sattunut ikäviä asioita, vielä ikävimpiä kavereiden keskuudessa. On ollut epätyypillistä stressiä hoitamattomista asioista, fyysistä pahoinvointia, ihan liian suurta väsymystä ja silti unettomia öitä.

Jännittää kirjoittaa tätä tekstiä, vaikka kyse on ihan tavallisesta hieman tahmeammasta kaudesta, jota on kaikilla aina välillä. Kerran yksi lukija kysyi että koenko paineita kirjoittaa vain iloisista asioista kun minä ja blogini linja olemme sellaisia. En muista mitä vastasin, varmaan jotakin tosi ympäripyöreätä, mutta oikea vastaus on kyllä, koen. Ja kuten aikaisemmin sanoin, en vaan blogissa vaan elämän jokaisella osa-alueella.

Ja ne paineet on ihan itse luomia. Ihan oikeasti on. Mä tiedän että mun perhe, ystävät ja lukijat arvostavat rehellisyyttä ja aitoutta ja että jokainen tietää ettei kukaan maailmassa ole vain iloinen. Mä olen usein (viime aikoina paljon) myös ahdistunut, stressaantunut, surullinen, huolissani, väsynyt ja vihainen.

Tarkoitus ei ollut jättää kellekään negatiivista fiilistä. Haluan vain muistuttaa että kaikilla on huonoja kausia. Olen viime aikoina taas herännyt siihen miten älyttömän tsemppaavia, ymmärtäväisiä ja lempeitä ihmisiä mulla on mun ympärillä - niin läheiset kuin lukijatkin. Miksen hyödyntäisi sitä ja purkaisi heille vähän sydäntä? ♡

 

Mekko: Zara

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

     

    Pages