Ladataan...
Tyhjä ajatus

Tiedättekö kun sanotaan, että omalla asennoitumisella on suuri merkitys sille miten näemme ja koemme asiat? Myönnän, välillä se tuntuu etuoikeutettujen ihmisten roskapuheelta. Mutta sitten on niitä kausia, jolloin allekirjoitan väitteen täysin.

Yksi minua vakuuttanut asia on parhaillaan käynnissä oleva kesä. Luen ja kuulen toinen toistaan synkempiä valituksia siitä, miten Suomen kesä on ollut harmaa ja kolea, vaikka itse olen kokenut sen lämpimänä ja aurinkoisena. Elän joko rinnakkaistodellisuudessa tai sitten olen kiinnittänyt erityisen paljon huomiota hyviin päiviin ja ohikiitäviin hetkiin.

Olen kantanut mukana sortsit ja vaihtanut ne tilaisuuden tullen heti päälle. Olen pulikoinut muutaman minuutin järvessä lamaannuttavan kylmältä tuntuvassa vedessä ennen kuin se on alkanut tuntumaan miellyttävältä ja sitten minua ei ole saanutkaan puoleen tuntiin pois. Olen juossut, pelannut ja kiipeilyt ulkona, jolloin on tullut vahingossa lämmin ja hiki. Olen lukenut kirjat, syönyt ateriat ja juonut kahvit ulkona, vaikka sitten kaulahuivin ja sateenvarjon kanssa.

Tuokaa se kesä mieleenne ja sitä kautta ulos pihalle. Kesä on ihan liian lyhyt valittamiseen (tai pitkä, sehän myös on subjektiivista).

Kivaa maanantaita. ♥

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Praha - kaunein mutta samalla sattumanvaraisin paikka, johon olen koskaan varannut lennot. En juurikaan tiennyt kaupungista mitään etukäteen, mutta kun tilaisuus tarjoutui lentää sinne Englannin työmatkan jälkeen ja kun poikaystäväni puolestaan lupasi tulla Suomesta pitämään minulle sinne seuraa, sovimme treffit Tsekeissä.

Tulen julkaisemaan ensi viikolla hieman pidemmän postauksen Prahan matkatärpeistä, mutta kuten otsikossa jo spoilasin, kyseessä on erittäin upea ja monipuolinen kaupunki. Erityisesti arkkitehtuuri, ystävälliset ihmiset, pohjosmaihin verrattuna alhainen hintataso, historia ja herkullinen kasvisruoka (tätä en olisi uskonut) miellyttivät. Praha, aivan kuten monet muutkin lempikaupunkini, oli senkin puolesta kätevä, että kaikkialle oli helppo kävellä. Ota mukaan siis hyvät kengät. (Ja kesäisin aurinkorasva. Voi muuten olla kuuma.)

Vinkkejä siis tulossa lisää. Ihanaa torstaita (ja mulle viikonloppua buahaha) kaikille. <3

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Brownie-reseptiä taas kehiin (koska brownieita ei voi koskaan syödä liikaa). Viimeksi esittelin teille sokerittomien, ravinnerikkaimpien mustapapubrownieiden reseptin. Nämä puolestaan ovat aavistuksen suklaisempia ja kosteimpia, mutta yhtä lailla gluteenittomia. Makeutuksena voi käyttää kookossokeria, tai jos syö veganismista huolimatta hunajaa niin sitten sitä.

 

Tarvitset:

0,5l omenasosetta

4dl maissijauhoja

1dl tummaa kaakaojauhetta

1dl maapähkinävoita

n. 0,75dl kookossokeria tai pari kolme ruokalusikallista hunajaa, jos ei tarvitse olla vegaaninen

1tl leivinjauhetta

(tomusokeria koristeluun)

 

Tee näin:

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tai yleiskoneessa (kasasin ne tehosekoittimeen ylläolevan aineslistan järjestyksessä). Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 20 minuuttia. Voit tarkkailla leivosten kypsyyttä haarukalla tai tikulla.

 

Toivottavasti maistuu. ♥

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages