Ladataan...
Tyhjä ajatus

Muutaman tunnin kuluttua taaksejäävä tammikuu on ollut omalta osaltani varsin kiva kuukausi - ahdistusta on ollut vieläkin jonkin verran, mutta muuten olen ollut yllättävän energinen ja hyväntuulinen. Treeneissä on ollut hyvä flow, olen viettänyt aikaa ystävien kanssa, olen lukenut pitkästä aikaa kirjoja, rahankäyttö on ollut omassa mittakaavassani fiksua ja blogiin on kertynyt yhteensä 40 postausta. Ei paha yhdeltä kuulta (mutta ei myöskään oma ennätykseni).

Suosituimmat postaukset ovat olleet seuraavat:

 

11 vinkkiä: miten puolittaa ruokamenot?

Meidän parisuhteen salaisuus

 

 

En ollutkaan valmis ihminen tänävuonna (ja syyt, miksi edellisvuosi oli elämäni ikävin)

Näin poikaystäväni kosi

 

 

370 päivää vegaanina

Vaativuus, rankaisevuus ja muut haitalliset tunnelukkoni

 

 

Oliko teillä joku oma henkilökohtainen suosikki tästä listasta tai sen ulkopuolelta? Näet kaikki tammikuun postaukset tämän linkin takaa.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Huomasin jonkun aikaa sitten ihailevani ihmisiä jotka tylsistyivät helposti - jotka kirjoittivat Facebook-seinälle julkisesti "haluaako joku mennä leffaan?" ja joilta kysyttäessä että milloin käydään kahvilla, he vastaavat "kaikki arki-illat käy". Ihanaa, heillä ei ole sen kummallisimpia velvollisuuksia tai itselleen tekemiä to do -listoja noudatettavana, ajattelin.

Paitsi että kyllä heillä on mutta monet ovat omaksuneet jo sen mikä mulla kesti pitkään ymmärtää: jokaista tyhjää rakoa ei tarvitse täyttää. Jokaista projektia ei tarvitse aloittaa heti nyt ja aina ei tarvitse valita tehokkuuden hauskanpidon sijaan. (Mieluummin toisinpäin!)

Siispä puin päälle tylsän mustan kauluspaidan ja otin muutaman tylsän kuvan. Tänään mulla on parin tunnin rako tapaamisen välissä, jonka aion viettää kaupungilla tylsistyneenä.

Sillä se mikä ei ole kiireistä - no, ei ole kiireistä.

Kivaa keskiviikkoa. <3

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö: Familon

 

Musta tuntuu, että olen nukkunut kuukauden sisällä määrällisesti enemmän kuin viime syksynä yhteensä. Unenlaatu on ollut oikeasti parempaa ja olen herännyt usein virkeänä ja levänneenä uuteen päivään. Nukkumaanmeno ei ole lykkääntynyt yön pikkutunneille, vaan unirytmi on ollut kohtuullisen säännöllistä eikä uni ole katkeillut öisin.

Tähän on vaikuttanut moni elämäntapamuutos: vähemmän stressiä, kofeiinia ja elektroniikkaa, enemmän rauhoittumista ja kirjanlukemista. Ja vaikka haluaisin väittää, että moni asia on vain asenteesta ja mielenlaadusta kiinni, on unenlaadun paranemiseen vaikuttanut merkittävästi se, missä ja miten nukun.

1. TYYNY. En kärsi niska-hartia-seudun kivuista, mutta rakastan hyvänlaatuista ja mukavantuntuista tyynyä. Käytössäni on Familonin Outlast Xelerate -tyyny, joka säätelee lämpöä ja ennaltaehkäisee sillä tavalla liiallista kuumuden tai kylmyyden tunnetta. Käytössä tyyny on tukenut päätä tosi hyvin säilyttäen silti muhkean muotonsa.

Sen sijaan poikaystävälleni kelpasi vain Familonin Ergo Futurex -tyyny (hänellä on L-koko), joka tarjoaa erinomaisen ergonomian ja rentouttaa tosi hyvin erityisesti kyljellään nukkuvia. Älypehmusteen ansiosta tyyny tukee niskaa juuri nukkujalle sopivalla tavalla, kun tyynyä kääntämällä voi valita neljä eri korkeutta. Suosittelen siis Outlast Xelerate -tyynyä, jos olet semihyvä nukkuja, mutta Ergo Futurex -tyynyäjos kaipaat enemmän tukea ergonomiaan.

2. PEITTO. Familonin valikoimassa on todella hyviä ja laadukaita, varmasti jokaiselle soveltuvia peitteitä. Tällä hetkellä monet peitteet ovat myös tuntuvassa alennuksessa. Meillä on käytössä Familonin Feel -tuplapeite, joka on ollut aivan täydellinen, ainakin näin talvisaikaan.

3. PELLAVALAKANAT. Yksi aikuisuuden haaveistani tuli toteen, kun saimme ensimmäiset pellavalakanamme kotiin. Kivipestyt ja 100% pellavaa sisältävä Familonin Princess -tuplalakanasetti (löytyy myös yksittäisinä) tuntuu todella pehmeältä iholla ja tuo yleellisyyden tunnetta kotiin. Reunoista solmittavat nauhat lisäävät suloisuutta muuten tosi yksinkertaiseen sisustukseemme. Pellavalakanat on yleensä tosi kestävät ja kirsikkana kakun päällä se, ettei niitä tarvitse silittää. Ryppyisyys lisää pellavan charmia.

4. JÄTTITYYNYT. Jos vietät ollenkaan aikaa sängyllä myös nukkumisen lisäksi (esim. tietokoneen tai kirjan kanssa), suosittelen ehdottomasti jättityynyen hankkimista. Mä en ihan oikeasti tiedä miten olen pärjännyt aikaisemmin ilman näitä. Meillä on käytössä Familon Ultra -jättityynyt johon on ihana nojata ennen nukkumaanmenoa. Nämä sopivat ihan yhtä hyvin myös nukkumistyynyiksi tai tukemaan uniasentoa jossain muualla kuin pään alla. Tykkään myös tosi paljon siitä, miltä tyynyt näyttävät sisustuselementtinä kun sänky on pedattu.

Haluan suosia Familonia tuotteiden ulkonäön, laadun ja mukavuuden lisäksi myös siksi, että sillä on sertifikaatteja mm. ympäristöasioista (esim. Joutsenmerkki ja Downafresh), työterveydestä ja työturvallisuudesta ja on yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Familon tukee suomalaista työtä, ja on varmasti syystä ollut markkinoiden suosikkimerkkejä jo yli 50 vuoden ajan.

Vielä huomenna 31.1. ehdit shoppailemaan Familonin hyvän unen alennusmyynneillä. Törkeän hyviä löytöjä jopa 40% alennuksella. Katso lisää Familonin omilta sivuilta.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages