Ladataan...
Tyhjä ajatus

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Bussikuski, joka ottaa kyytiin viime sekunnilla

Ja odottaa iäkkäiden ihmisten istuutumista ennen kuin jatkaa matkaa

He, jotka antavat hyvien tekojen tulla ilmi vahingossa

"Mitä kuuluu?" usein kysyvät

Ja herkästi blogipostauksiin kommentoivat, olette elämäni suola <3

Hän, joka päästää kassajonosta ohi jos toisella on vain ostos tai pari

Ympäristön puolesta mukavuusalueelta poistuvat

Kaikki pienten lasten äidit ja isät, en vielä tajua miten teette sen

Ja oma äiti joka kestittää meitä joka viikonloppu

Kollega, joka keittää kahvit

He, joita ei hävetä avata kaikki suklaakalenterin luukut jo marraskuussa ja rikkoa muita sääntöjä

Ikuiset ystävät eli siskot

Luennolla se tyyppi, joka kysyy sen "tyhmän kysymyksen" jota kaikki kuitenkin miettivät

Helposti palkastaan, suolistovaivoistaan tai sänkymokistaan puhuva

Hän, joka sanoo "tykkään susta" ensin

Maanantai. Seitsemän päivää ja 168 tuntia aikaa tehdä itse sankarillisia tekoja. Joka hetki tai päivä ei tarvitse venyä hyviin tekoihin, mutta jokaisessa päivässä on hetkiä kun voi tehdä jotain hyvää.

Mä aion vihdoin kehua sitä hullun rohkeaa tyyppiä, jonka näen edelleen aamulenkilläni menevän mereen uimaan. Aion muotoilla meilin mukavasti aiheesta, joka on saanut jo pari viikkoa vereni kiehumaan - ei siitä asian käsittelyssä välttämättä haittaakaan ole. Mä aion lähettää monen kuukauden jälkeen kortin meidän kummilapselle Keniaan. Mä aion oikeasti olla läsnä kavereiden kanssa kahvilla.

Mä teen yhden kotityön tai kaksi aviomieheni puolesta. Mä heittäydyn oikeasti small talkiin mummojen kanssa pukuhuoneessa, pelkäämättä että jämähdän sinne muka koko tunniksi ja että uinti jää välistä. Voisin palkkapäivän kunniaksi tarjota ystävälle viikonloppuna päivällisen ja laittaa ylimääräiset parikymppiä johonkin itselleni täysin uuteen hyväntekeväisyysjärjestöön.

En selkeästi ole, se joka antaa hyvien tekojen tulla vahingossa ilmi mutta ehkä tämä postaus inspiroi yhtä tai kahta tekemään itsekin jotain pientä. <3

Ihanaa sankarillista maanantaita jokaiselle. xx

 

 

Ps. Mun uusimmassa Instagram-kuvassa nyt ravintolisäarvonta!

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Harvoin kärsin postausideoiden puutteesta. Tänään mun päässä on kuitenkin ollut hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Ehkä eilinen ympäristöpostaus tyhjensi takin, ehkä viikonlopun raukeus ei ota loppuakseen.

Tähän hätään kaivataan esiin blogeissa jo viikkoja pyörineen haasteen, jonka kysymykset ovat astetta kiperimpiä. Pohdinkin vastauksia kolme tuntia, koko aamiaisen ja lounaan välisen ajan, huh... Nyt sitä linssikeittoa!

 

Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta.

Mulla todettiin lukiossa keskivaikea lukihäiriö mutta en ole koskaan kokenut lukihäiriön varsinaisesti häiritsevän mua. Toki teen usein kirjoitusvirheitä ja joskus lauseen rakenteet naurattavat itseänikin myöhemmin, mutta enemmän luulen virheiden johtuvan muusta äidinkielestäni ja sellaisesta yleisestä perfektionismin puutteesta. Sen sijaan lukihäiriöstä on ollut hyötyä: YO-kirjoituksissa elämänkatsomustieto oli pisteen vaille E, mutta lukihäiriötodistuksen ansiosta se korotettiin ylemmäs.

 

Mitkä ovat huonoja puoliasi?

Äkkipikaisuus, pikkutarkkuus täysin turhissa asioissa ja kärsimättömyys. Yleinen kontrollintarve joka jättää vain vähän tilaa spontaaniuudelle... Huh, nyt kun luettelen näitä, ymmärrän että lapsen kanssa saattaa tulla vähän vaikeaa. :D

 

Mikä sinussa ihastuttaa muissa?

Hmm, riippuu varmaan tosi paljon ihmisestä. Viime aikoina oon saanut kehuja hyväntuulisuudestani ja siitä että saan asioita tapahtumaan. Ihmiset tykkäävät myös siitä, että mulla on nopea päätöksentekotaito enkä jää vellomaan valintojen välillä.

Mulla on myös aivan uskomattoman hyvä muisti. Mä ihan oikeasti joudun usein esittämään etten muista jotain tapahtumaa tai merkkipäivää ihan vain siksi etten vaikuta stalkkeripsykolta.

Millaisia harhaluuloja someminääsi liittyy?

Mä en tosiaankaan tiedä. Kertokaa te millaisena ihmisenä pidätte mua somen perusteella niin kerron pitävätkö uskomuksenne paikkaansa. Voisin jälkeenpäin kasata siitä kokonaisen postauksen.

 

Jos saisit minkä tahansa ominaispiirteen tai taidon, mikä se olisi?

Uskon aidosti että monikin asia olisi opeteltavissa - olisi esimerkiksi tosi siistiä osata valokuvata hyvin tai olla erinomainen myyjä, ihan tässäkin työssä. Jos mietitään kuitenkin synnynnäisiä taitoja niin ehkä piirtäminen on sellainen, jota olisi kiva hallita. Toisaalta, jos se olisi riittävän tärkeä asia mulle, menisin piirrustuskurssille.

 

Miten tapasit poikaystäväsi?

Tapasin aviomieheni Ferhatin vajaa 5 vuotta sitten, ja mun mielestä meillä on tosi söötti tarina, jota ei voi lyhyesti selittää. Voit lukea sen täältä: "Kuinka tapasin poikaystäväni". :)

Mikä sinusta tulee "isona"?

En jotenkin yhtään osaa ajatella ensi vuotta pidemmälle. Ensi vuonna musta tulee äiti ja kirjailija ja sen jälkeen "uratulevaisuus" on vähän blurrina. Ehkä 10 vuoden päästä olen kansanedustaja tai ulkomaan kirjeenvaihtaja. Ehkä olen myös ainoa bloggaaja Suomessa, sillä voin kuvitella tekeväni tätä ikuisuuden senkin jälkeen kun blogit ovat totally out.

 

Mikä saa sinut nauramaan?

Lasten nauru. Ihan joka kerta.

 

Suurin paheesi?

Suklaa, kynsien pureskelu (raskaana tosin olen saanut sen kuriin, hallelujah) ja torkuttaminen.

 

Oudoin tapasi?

Luen aikakausilehdet takaperin, listaan ylös IHAN KAIKEN (mulla on varmaan 300 erilaista listaa puhelimen muistiossa, mun mielenterveys järkkyisi jos nillle kävisi jotain) ja ehkä se että otan kotiin tullessa eteisessä rintaliivit pois ennen kuin ehdin riisumaan kengätkään.

 

Mistä asioista tulet todella onnelliseksi?

Tosi yksinkertaisista: hyvästä kirjasta, kuumasta saunasta, aamulenkistä, perheen ja ystävien kanssa vietetystä ajasta, tummasta kahvista, uimisesta ja miehen kokkaamasta ruoasta.

 

Mikä on sun lempi Disney-piirretty?

Kaunotar ja Hirviö, ylivoimaisesti. Kakkosena tulee Leijonakuningas ja kolmantena Mulan.

Jos voittaisit lotossa 7 oikein, mikä olisi ensimmäinen tekosi tai asia johon rahaa käyttäisit?

Palauttaisin verkkopankissa parilla klikkauksella opintolainani takaisin. Sitten maksaisin kaikkien läheisteni lainat pois. Sitten lahjoittaisin loput rahat johonkin hätäisesti valittuun hyväntekeväisyysjärjestöön ja unohtaisin sitten koko asian. En ole koskaan lotonnut mutta mua ahdistaa pelkkä ajatuskin loton voittamisesta. Olen sanonut miehellenikin että jos hän voittaa lotossa, hän voi maksaa opintolainani ja sen jälkeen voidaan jatkaa kuin mitään voittoa ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

 

Jos osallistuisit johonkin tosi-tv-sarjaan, mikä se olisi?

Pelkokerroin tai Heikoin lenkki. Molemmat on ihan oikeasti mun bucket listillä!

 

 

PS: Tässä vielä koko kuluneen viikon postaukset:

Miten pärjätä vauvan kanssa kaksiossa?

Asioita, joita rakastan ikuisesti

Vastuullisen vaatekaapin voi aloittaa vastuullisista asusteista

Torstaikuulumisia & joka viikottainen arvonta

Syyllistäminen ei toimi, mutta lempeätkin keinot loppuvat kesken

Paremman puutteessa: 14 vaikeaa kysymystä

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages