Ladataan...
Tyhjä ajatus

Ihmeellinen loppuvuoden väsymys on painanut itselläni jo pari viikkoa. Se on näkynyt näissä viime aikaisissa lyhyehköissä postauksissa, joiden suhteen lupaan skarpata heti vuoden vaihtuessa. Onneksi tähänkin kuukauteen on mahtunut muutama "hittipostaus", josta olette tilastojen mukaan tykänneet.

Postauksen lopussa on linkit tämän vuoden jokaisen kuukauden luetuimpiin postauksiin. En siis tee erikseen listaa vuoden suosituimmista postauksista, sillä ne on kätevästi avattavissa sieltä.

Katsotaan jatkanko tätä postaussarjaa enää ensi vuonna. Olen saanut useamman kommentin siitä kuinka ne on hyvä tapa tarkistaa jos joku teksti on jäänyt välistä mutta samaan aikaan uskon niiden olevan, erityisesti vakiolukijoille, turhaa toistoa. Katsotaan tammikuussa mihin ratkaisuun päädytään. :)

Pidemmittä puheitta, alla joulukuun luetuimmat:

Päivä kun sain tietää olevani raskaana (ja kuinka kerroin miehelleni että hänestä tulee isä)

Olen feministi - miksi otin mieheni sukunimen?

 

Meidän parisuhteen raha-asiat

Kroppani tietää minua paremmin

 

Vuoden paras taito: opin kestämään kun minulle sanotaan ei

Mikä raskaudessa pelottaa? osa 2: Vauvakupla

 

 

Lue myös: 

Tammikuun luetuimmat postaukset

Helmikuun luetuimmat postaukset

Maaliskuun luetuimmat postaukset

Huhtikuun luetuimmat postaukset

Toukokuun luetuimmat postaukset

Kesäkuun luetuimmat postaukset

Heinäkuun luetuimmat postaukset

Elokuun luetuimmat postaukset

Syyskuun luetuimmat postaukset

Lokakuun luetuimmat postaukset

Marraskuun luetuimmat postaukset

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Tapaninpäivänä tulee kaksi vuotta täyteen siitä kun ryhdyin noudattamaan vegaanista ruokavaliota. Kaikki ei ole sujunut ihan oppikirjan mukaan, mutta vegaaninen ruokavalio on ollut ehdottomasti yksi elämäni parhaimpia päätöksiä.

Kokosin alle listan muutamasta vegaanisuutta koskevasta blogipostauksesta (sisältää pari reseptikoostettakin). Mikäli teillä herää jotain kysyttävää, suosittelen kysymään nimenomaan tässä postauksessa. En saa aina ilmoituksia vanhempien postausten kommentteista, joten varmiten saa vastauksen täältä. :)

Kivaa viikonloppua kaikille!

 

Reissaaminen ja vegaaninen ruokavalio

4 x nopea vegaaninen ruoka

Mitä vegaani syö? Koko viikonlopun ruokapäiväkirja kuvina

Kootut makeat, vegaaniset reseptit

Kootut suolaiset, vegaaniset reseptit

370 päivää vegaanina

Vegaani ja sekasyöjä saman katon alla

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Mielenkiinnosta halusin itsekin nähdä, mitkä yhdeksän kuvaa ovat olleet Instagramissani suosituimmat. Hekotin ääneen kun kollaasi toisti kaaviota, josta ei ollut vaikeaa tehdä tulkintaa: te tykkäsitte tänä vuonna häistä ja raskaudesta.

Ennen lopputuloksen näkemistä ajattelin että olisin avannut jokaisen kuvan "tarinan" erikseen, mutta ne toistaisivat pahasti itseään. "Tässä on yksi raskausmahakuva, tässä meidän hääkuva, tässä toinen raskausmahakuva, tässä taas hääkuva..." Yhdessä ainoassa kuvassa on kyse jostain muusta, ja se on tuo keskimmäinen, jossa mulla on yllä Pietamon kietaisumekko. Se otettiin viime kesänä muuten vain, paljain jaloin parisataa metriä kotoa. <3

Ensi vuonna mitä todennäköisimmin ei tule uusia häitä tai raskautta. Toivon kuitenkin, että pystyn myös jatkossa jakamaan yhtä henkilökohtaisia juttuja niin blogissa että Instagramissa, eikä ainoastaan siksi, että ne saavat aina niin positiivisen vastaanoton. On mukavaa jakaa teidän kanssa niin ilot kuin surut, ja se tuntuu itselleni julkisesta tilistä huolimatta luontevalta ja terapeuttiselta.

Mun Instagram-tilin löydät nimimerkillä @saranda.dedolli tai tämän linkin takaa. :)

Mukavaa viikonloppua jokaiselle!

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages