Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö: Globe Hope

 

Kuten olen kertonut, bloggaamisen parhaita puolia on yhteistyömahdollisuudet yritysten kanssa, joiden toimintaan ja tuotteisiin uskoo sataprosenttisesti. Globe Hope on sellainen brändi, jonka ilosanomaa jaan mielelläni blogissa. Globe Hope on kotimainen tekstialan yritys, joka käyttää vaatteiden ja asusteiden materiaalina kierrätys- ja ylijäämätekstiiliä. Tuotteet on valmistettu ekologisesti ja eettisesti ja suunniteltu lähellä sekä pitkään kestäviksi. Vaatteiden ja asusteiden lopputulos on lähes joka kerta ajaton ja tyylikäs.

Kuvissa päälläni oleva mekko on Globe Hopen kevään ja kesän 2018 uudesta mallistosta. Se kantaa nimeä Superior-mekko , jonka materiaali on alunperin Neuvostoliiton aikaisista patjakankaista. Mekolla on sivuissa taskut ja vyötäröllä kiristisymahdollisuus, jonka ansiosta se näyttää rennolta ja kauniilta mutta myös tuntuu mukavalta. Kun palaan Suomeen, aion käyttää mekkoa sukkahousujen tai ehkä jopa farkkujen kanssa. Tästä tulee ehdottomasti mun uusi lempparimekko, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Kuten otsikko lupaa, koodilla "tyhjaajatus" saat kaikista Globe Hopen verkkokaupan tuotteista 10% alennuksen. Verkkokaupassa on mekon lisäksi mm. muita kauden uutuuksia, reppuja ja laukkuja, muita asusteita, vaatteita, koruja, kodin sisustustavaraa, kosmetiikkaa... Alennuskoodi on voimassa sunnuntaihin 11.3. asti.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Lue aikaisemmat Mun viikko -postaukset täältä, täältä ja täältä.

 

MAANANTAI

Olen aloittanut täällä Australiassa viikon jokaisen aamun muutaman tunnin työnteolla. Maanantaina päivällä lähdimme äitini ja siskoni kanssa St. Kildaan rannalle ja syömään. Illalla suunnittelin ja varasin minulle ja Ferhatille miniloman Byron Bayhin. En malta odottaa että hän tulee tänne. <3

Päivän postaus: 6 + 1 postausta unelmista & Mikä on paras kuulemasi neuvo?

 

 

TIISTAI

Aamulla töitä ja päivällä juostiin vajaa viisi kilometriä siskoni kanssa lauantain hääpaikalle roudaamaan viimeisetkin tavarat pois. Päivällä palasin taas koneen ääreen ja illalla noin viiden aikaan lähdimme viereiselle rannalle uimaan ja syömään.

Päivän postaus: Mitä mukaan pitkälle lennolle?

 

 

KESKIVIIKKO

Aamulla töitä ja päivällä otettiin sushirullat mukaan ja mentiin kiertelemään Melbournen Botanical Gardenissa. Muutaman tunnin kävely, joka päättyi raikastavaan sorbettiin teki tosi hyvää. Puutarhan jälkeen heittäydyimme oikeiksi turisteiksi ja hyppäsimme kaksikerroksiseen Hop on -bussiin. Kuvittelin etten olisi oppinut sitä kautta Melbournesta paljonkaan uutta, mutta väärässä olin. Kierros kesti lähemmäs kolme tuntia, ja lämpimässä ilmassa seinättömässä bussissa raikas tuulenvire tuntui mahtavalta. Nukahdin bussissa jopa pariin otteeseen. Niin rentouttavaa. :D Kierroksen jälkeen kävimme vielä Chinatownissa ja salaateilla.

Päivän postaus: Mistä tietää että on aikuinen? & Vegaaninen kukkakaalimuusi & vinkkejä meze-illalliseen

 

 

TORSTAI

Taas pari tuntia töitä, jonka jälkeen piipahdimme alueemme "keskustassa" (Williamstown) kahvilla ja ruokakaupassa. Muuten päivä meni ukkini kanssa sairaalassa. Illalla piipahdimme St. Kildassa uimassa ja katsomassa pimeässä esiin tulevia pingviinejä.

Päivän postaus: Sneak peak -kuvia & blogikriisi

 

 

PERJANTAI

Ehdin tekemään ihan vain pari blogjuttua aamulla, ennen kuin lähdimme ajamaan koko joukolla Yara Valleyyn. Siellä söimme lounasta ja vierailimme eläinten suojealueella ihmettelemässä kenguruja, koaloita ja dingoja. Paluumatkalla pysähdyimme eräässä upeassa näköalaravintolassa kahvilla ja illalla meillä oli kotona vieraita. Istuimme myöhään iltaan asti terassilla, mikä oli tosi mukavaa.

Päivän postaus: Näin pääsin yli masennuksesta

 

 

LAUANTAI

Töiden jälkeen käytiin taas kahvilla Williamstownin keskustassa, muuten vietin päivän ukin kanssa. Iltapäivästä virailimme upeassa (oikeasti, tosi upeassa) Victorian State Libraryssä ja illan vietimme tyylikkäässä kattobaarissa, Goldilocksissa. Joimme espressomartineja ja jaettiin muutama alkupala-annos.

Päivän postaus: Neljän päivän intialaisalbanialiaset häät & 18 asiaa, joita arvostan omassa arjessani

 

 

SUNNUNTAI

Tänään täällä on ollut alle 20 astetta "lämmintä". Päivä meni ukin seurassa, mutta illalla kävimme National Galleryssä ja eräässä intialaisessa ravintolassa syömässä. 

 

Päivän postaus: Mun viikko - sairaalassa ravaamista ja espressomartineja

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Täytyy mennä kauas nähdäkseen lähelle, he sanovat. Tällä hetkellä olen maapallon toisella puolella ja vaikka täälläkin on mukavaa, on ajatukset silloin tällöin myös kotona ja omassa arjessa jota rakastan.

 

18 asiaa joita arvostan omassa arjessani

Vapaus päättää pitkälle itse miten päiväni käytän ja millä aikataululla teen töitä

Antoisa, ihana työ

Oma rakas koti

Oma rakas koti rakkaalla sijainnilla. En haluaisi koskaan muuttaa pois nykyisestä alueesta

Lähellä asuvat vanhemmat, johon kaikkien sisarusten on helppo kokoontua viikonloppuisin. (Nämä kuvat on otettut vanhempieni rappukäytävässä)

Kohtalaisen säännöllinen unirytmi

Julkinen ja toimiva liikenne

Ystävät, joita ei voisi koskaan nähdä liikaa mutta joita näen kuitenkin usein

Avomies jonka kanssa asuminen ei ole pelkästään helppoa ja mukavaa mutta myös jännittävää ja romanttista

Oma sauna <3

Se, että olen saanut hyvän flown kotonakokkailuun

Terveys ja se, että mikään paikka ei ole rikki

Liikunta ja nykyinen rento suhtautumiseni siihen

Se, että minulla on aikaa luovan työn lisäksi luovaan tekemiseen - kirjojen lukemiseen ja haaveiluun

Pehmeät pellavalakanat

Se, että kurjakin päivä kääntyy parhaaksi mahdolliseksi kun vilkaisenkin siskonpoikaani

Oman pukeutumistyylin löytyminen ja että vaatekaapissa on siihen sopivia vaatteita

Vielä lisäksi rakkaat lukijani joiden kanssa kommunikoimme joka päivä. Olette arkeni suola. <3

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages