Ladataan...
Tyhjä ajatus

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Hei ihanat! Muutamaan päivään on ollut hiljaista - my day -postaus ei tällä kertaa toteutunutkaan (anteeksi!) sillä viikonloppuna oli kiire tuntea noin suurin piirtein jokaista mahdollista hääodotukseen liittyvää tunnetta. Pohjatonta innostusta tulevista juhlista, vieläkin pohjattomampaa jännitystä siitä että tuleeko kaikki menemään hyvin ja kun ukkini kuolemasta tuli perjantaina kuukausi täyteen, myös suru liittyi joukkoomme kun ajattelin kuinka hän ei tule olemaan meidän tärkeänä päivänä paikalla.

Tänään on kuitenkin VIISI päivää häihin ja enää ei kannata kiusata itseään surullisilla ajatuksilla ja vielä vähemmän sillä että tykkäävätkö vieraat ruoasta tai lähteekö tämä jo viikkoja piinannut finni pois otsasta. Tällä viikolla oikeasti vain nautitaan - kaikki muu mitä on voitu tehdä, on tehty jo. Tänään juhlimme vappuaattoa rennosti ystävien kesken, huomenna mennään jopa leffaan heittämään hääaivot narikkaan ja perjantaista tulee kaikkine hääaattohjelmineen niin kiva että odotan sitä lähes yhtä paljon kuin itse häitä, hehe. Kumpikin tekee tällä viikolla kevyempää työviikkoa ja ollaan toivottavasti viimeistään lauantaina kaksi todella rentoutunutta ja onnellista naimisiin menevää tyyppiä.

Iloista vappua, uutta viikkoa ja huomiseksi lähtien myös uutta kuukautta kaikille. <3

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Muistatteko kun kirjoitin vähän aikaa sitten postauksen tehokkaasta kotonatyöskentelystä? Kotona on mukava tehdä töitä mutta vähintään yhtä mukavaa on liikkuva toimisto ja se että oman toimiston voi viedä lempikahviloihin.

Nämä kuvat ovat Roots Helsingistä, jonne eksyn läppärin kanssa usein (tänään viimeksi). Hyvän palvelun ja laajan vegaanisen - ja kokonaan gluteenittoman - menun lisäksi siellä on yksinkertaisesti vain hyvä fiilis. Sellainen viihtyisä, rento ja iloinen. Palavereja pitävien ja muiden ruudun äärellä työskentelevien kesken on tekemisen meininki, joka tarttuu ja juuruttaa peppulihakset penkkiin pitkäksikin aikaa. 

Kaikki se saa miettimään että haluan aina hakeutua inspiroiviin paikkoihin, inspiroivien ihmisten ja ideoiden pariin. En halua viettää kovinkaan montaa tuntia päivästä turhautuneena, kärsimättömänä ja takkuisena...

Jotain muuta kuulumisia? No, tekemistä on ainakin riittänyt sen verran että ajattelin tehdä tästä päivästä ihan oman my day -postauksen (jep, toiveitanne kuullaan kokoajan <3). Ensi viikon häät näkyy myös kasaantuneissa töissä mutta nämä on silti mukavia asioita ja elän oikeasti ihan unelma-arkeani. Kuuluu siis oikein hyvää!

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages