Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Isoisäni oli suuri antiikkitaulujen harrastaja. Hänen talonsa oli täynnä toinen toistaan erikoisempia ja vanhempia tauluja, joita hän oli ostanut huutokaupoista, kirpputoreilta ja e-baystä. Australiassa kiersimme yhdessä antiikkinäyttelyissä ja kun hän oli käymässä Suomessa, hän tiesi jokaisen Helsingissä järjestettävän huutokaupan.

Kiersin hänen kanssaan etsimässä antiikkitauluja ja -esineitä vain hänen mieliksi. En koskaan ymmärtänyt mikä vanhoissa, arvokkaissa tauluissa kiehtoi. Hän toi niitä minullekin tuliaiseksi vaikka yritin kovasti kertoa, että tuskin laitan niitä koskaan seinälle.

Isoisäni kuoli viime maaliskuussa ja kuvittelin, että hänen poismenonsa saisi minut taulujenkin osalta nostalgiseksi. Hän oli minulle yksi maailman rakkaimpia ihmisiä ja olimme todella läheisiä, mutta hänen antamansa taulut ovat yhä varastossa ja kiinnostukseni niihin on edelleen miinuksella. Olen ehkä kylmä, mutta me molemmat tiesimme, että suhteemme mittari ei ollut se, että osasinko arvostaa hänen taulujaan.

Kun Desenio kysyi, haluanko lähteä yhteistyöhön heidän kanssaan, ensimmäinen ajatukseni oli että enhän mä välitä tauluista. Selasin kuitenkin heidän nettisivujaan vain muistaakseni, että tauluthan ovat muutakin kuin vain antiikkia ja historiaa. Taulut voivat olla hauskoja ja omaperäisiä ja ne voi valita pelkän ulkonäön perusteella eikä aina vain sen mukaan, miten arvokkaita ne ovat tai kuka ne on tehnyt.

Rakastan merta ja asumme meren lähellä, joten tuntui luonnollisesti tilata muutama meriaiheinen juliste. Toimistonurkkauksen taulu on Twelve Apostles, jonka valitsin isoisääni ajatellen, sillä se sijaitsee Australian Great Ocean Roadin varrella. Koko on 50x70.

Makuuhuoneeseen valitsin kaksi pienempää julistetta (molemmat kokoa 30x40): mustavalkoisen Lighthousen ja Path on beachin. Kaikki julisteet ovat tammipuukehyksissä, jotka on myös tilattu Deseniolta.

Meidän kotitaulujen lisäksi tilasin siskonpojalleni hänen syntymäivänään kaksi taulua: Alphabet Turquoise ja Elephant Blue. Niihin valitsin leikkisät magneettiset julistekiinnikkeet. Alla pari puhelinkuvaa julisteista tauluissa.

 

Koodilla "SARANDA" saat 25% alennusta julisteista* 31.7.-2.8. välillä

*Ei koske kehyksiä tai handpicket-/collaboration-osioiden julisteita

 

 

Voit tilata omat julisteesi Deseniolta tämän linkin takaa.

 

Ehkä isoisäni olisi ylpeä jos näkisi, että olen valinnut edes jonkinlaiset taulut kotiini. Eivät ehkä hänen tyyliset, mutta omani.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Heinäkuu on ollut ei ainoastaan blogin puolesta vuoden hiljaisin kuukausi, mutta myös muun työn, sosiaalisen elämän ja kaiken vapaa-ajan osalta. Päivät ovat koostuneet lähinnä siitä että olen herännyt 11-13 tunnin yöunilta vain viettääkseni aamupäivät oksennellen ja iltapäivät yrittäen kirjoittaa edes muutaman kappaleen tekstiä. Kun mies on tullut töistä kotiin, hän on saanut minut syömään jotain ja ulos haukkaamaan happea, ja kun olen mennyt illalla takaisin sänkyyn, olen nukkunut taas kellon ympäri.

Uupunut olo ja monikertaistuneet hormoonimäärät ovat pistäneet mielen matalalle. Olen heikko kun en jaksa. Kesä menee ohi. Sikiö ei saa ravinteita koska en pysty syömään. Koti on kaaos. Sitten olen tuntenut huonoa omaatuntoa kun niinä harvoina päivinä kun olen jaksanut tavata ihmisiä, olen vain valittanut kurjaa oloani.

Kaikesta huolimatta olen onnistunut yhdessä asiassa: tekemään joka päivä jotain kivaa. Luulen että suurin osa meistä pystyy siihen oli tilanne, vuodenaika tai päivä millainen tahansa. Yhtenä päivä se "jotain kivaa" voi olla lyhyt juoksulenkki tai uinti ulkona ja toisena vastasyntyneiden vauvojen kylpemisvideoiden katsomista YouTubesta kun ei ole energiaa muuhun. Tylsissä päivissä on yllättävän helppo löytää pieniä mukavia yksityiskohtia kuten virkistävä suihku, ystävien tsemppiviestit, puhtaat lakanat tai kaupasta haettu mehujää.

Ensi viikolla mittari tulee näyttämään 12 viikkoa (kunhan vauva pysyy menossa mukana <3) ja kovasti jännitän että katoaako raskauspahoinvointi kuin tuhka tuuleen. Ennen sitä jatketaan lepäämistä ja pienten kivojen asioiden arvostamista. Älkää ihmetelkö jos postaustahti on epäsäännöllistä tai jos puheenaiheena on vain raskaus - valitettavasti niin kauan kuin muuta elämää ei ole, ei ole mistä kirjoittaakaan.

 

 

Ps: Raskaus ja prosecco eivät liity toisiinsa, oli pakko käyttää vähän vanhempia kuvia kun viime aikoina ei ole ollut mitään kuvattavaa. :D

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö: Weecos

Lukijoilleni ei tule yllätyksenä, että rakastan mekkoja. Siinä missä aikaisempina vuosina saatoin shoppailla joka kesälle useita uusia mekkoja, olen viime aikoina ollut luonnollisesti niidenkin suhteen kulutuskriittisempi. Siksi kesää kuluikin lähes kolme kuukautta ennen kuin kelpuutin vaatekaappiin yhtäkään uutta mekkoa. (Kesän lopussa on muuten tulossa oma Mitä ostin tänä kesänä? -postaus, joka on tällä hetkellä vain kaksikohtainen. Tai vain ja "vain"...)

Suomalaisen Pietamon suunnittelema kukallinen kietaisumekko on romanttinen ja kesäinen. Runsas helma on edestä lyhyempi, sivuissa on taskut ja olkaimien korkeutta voi säädellä solmulla. One size -mekko sopii jokaiselle kokoon katsomatta solmittavan vyönsä ansiosta.

Valitsin kesämekkoni nimenomaan Pietamosta, koska se on suomalainen yritys, joka myös valmistaa tuotteensa Suomessa. Ruotsissa valmistettu kangas on 95% ihanan tuntuista puuvillaa ja loput 5% on elastaania. Kukkamekon lisäksi (samaa mallia löytyy muuten myös mustana) Pietamolla on laaja valikoima muita kauniita mekkoja ja paitoja sekä legginsejä hauskoilla printeillä.

Koko Pietamon valikoimaa voi katsoa Weecosin sivuilta. Weecos on kauppa-alusta, joka on koonut yhteen vastuullisia yrityksiä - sellaisia, jotka ovat sitoutuneet tekemään laadukkaita vaatteita kestävän kehityksen valinnoilla. Weecosin ja brändien välissä ei ole varastoa, vaan kun ostat Weecosilta, ostat suoraan brändiltä itseltään. Tämän postauksen kirjoittamishetkellä Weecosilla löytyy yli 230 yritystä ja lähes 5800 ihmisiä, ympäristöä ja eläimiä kunnioittaen valmistettua tuotetta.

Weecosin alusta toimii, koska yritykset kerovat sivuilla todella selkeästi toiminnastaan ja taustoista tuotteiden takaa. Mun mielestä Weecos edustaa sitä mitä shoppailun pitäisi tässä maailmanajassa olla - läpinäkyvää, kaikille osapuolille reilua ja ympäristölle kestävämpää.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages