Ladataan...
Tyhjä ajatus

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Yksi aamu suihkun jälkeen kun hiukset olivat ehtineet kuivua vähän mutta olivat yhä kosteat, ajattelin: onko oma hiusvärin kasvattamisen oikeasti kaiken tämän arvoista? Kattokaa hei nyt tota "juuri"kasvua...

Värjäsin hiukseni viimeksi joulukuussa 2016 ja muutama kuukausi sen jälkeen päätin, etten värjää niitä enää uudestaan. Aion antaa oman hiusvärini kasvaa ja elää sen kanssa ainakin siihen asti kunnes hiukseni harmaantuvat, ja miksei sen jälkeenkin? (Toivottavasti silloin kun saavutan keski-iän, harmaat hiukset ovat ihan yhtä ok kuin mitä säärikarvat alkavat olemaan nykyään.)

Monet ovat kysyneet miksi olen lopettanut hiusten värjäämisen. Itse mietin miksen? Säästän rahaa, säästän aikaa ja ennen kaikkea säästän hiuksiini ja ympäristöön päätyviä myrkkyjä. Tykkään omasta hiusväristäni ja uskon että jokaisella ihmisellä on luonnostaan juuri sellaiset hiukset jotka "sopivat" omiin silmiin ja ihonväriin parhaiten.

Rangaistukseksi näytän välillä tältä kun annan oman hiusvärini kasvaa ja latvoissa on vahvasti vielä värjättyä vaaleaa. Aion leikata muutaman kuukauden päästä "äititukan", sellaisen joka minulla oli vuosi sitten kesällä. Silloin olen päässyt eroon varmaan viimeisistäkin värjätyistä kohdista. Onneksi kun tukka on kuiva, hätä ei ole tämän näköinen.

Häiden aikoihin mulla oli dilemma: värjäänkö hiukseni kivan näköisiksi vai jatkanko oman hiusvärin kasvatusprojektia? Mietin tätä pitkään, mutta lopulta en antanut yhden päivän horjuuttaa pidemmänaikaista tavoitettani, en edes hääpäivän. Mun hääkampauksesta tuli mun mielestä juurikasvusta huolimatta todella ihana, kuvia täällä.

 

 

Onko siellä muita saman projektin kimpussa painivia?

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Pages