24h with Karl

Tyylitietotoimisto

Miten kuuluisa muotisuunnittelija viettää normaalia päiväänsä? Minkälaisia aamurutiineja siihen kuuluu ja mitä hän puuhastelee ennen nukkumaanmenoa? Harper's Bazaar selvitti vastauksen näihin kysymyksiin viettäessään 24 tuntia Karl Lagerfeldin kanssa My List -juttusarjassaan.

Karl nukkuu aina seitsemän tuntia yössä. Ei ole väliä mihin aikaan hän menee nukkumaan, mutta unta ei ikinä kerry tuota seitsemää tuntia enempää.

Herra Lagerfeldin pyjama on replika Victoria & Albert Museosta löytyvästä 16oo-luvun miesten pyjamasta. Se on valmistettu hänelle mittatilaustyönä popliinikankaasta.

Karl ei juo minkäänlaisia kuumia juomia. Ei kahvia, eikä teetä. Sen sijaan hän nauttii päivät pitkät Coca Cola Lightia. Quel surprise!

Hänen tunnusomainen kampauksensa on käytännön sanelema. Karl ei pidä siitä, että hiukset roikkuvat silmillä hänen luonnostellessaan. Valkea väri ei ole luonnollinen, vaan aikaansaatu kuivashampoolla.

Karl peseytyy vasta puolenpäivän jälkeen päättäessään maalaustyönsä. Lakanat hän luonnollisesti vaihdattaa kerran päivässä. Kaiken pitää olla puhdasta.

Karl Lagerfeld ei juurikaan harrasta liikuntaa. Hänen lääkärinsä kun on todennut sen tarpeettomaksi.

Karlilla on kaksi asuntoa. Toisessa hän nukkuu ja työskentelee, ja toinen on syömistä ja vieraiden vastaanottoa varten.

Suunnittelutyötä hän tekee aamuisin ja iltaisin. Siinä samassa Karl leikkii kissansa Chupetten kanssa. Päivisin Karlin ollessa työssä, Chupette on kotona taloudenhoitajan kanssa. Chupette on sisäkissa ja hemmoteltu prinsessa.

Entä miten kuluu Tom Fordin päivä? Sekin selviää Harper's Bazaarin My List -juttusarjasta.

Lähde ja kuvat: Harper's Bazaar.

 

Kommentit

Heidi taas (Ei varmistettu)

Mä en muista missä lehdessä se nyt oli, mutta siis joku muu kuin Harperi, siis Karlin haastis ja siinä se kertoi viettävänsä viikonloppuja huvilallaan. Karl kutsuu sinne vieraita, mutta vieraat saa pyöriä siellä kartanossa keskenään - jos Karl sitten sattumalta törmää niihin, voi ne jutella, viettää hetken yhdessä, juoda punkkua tms. mutta kaiken pitää tapahtua sattumalta :D Hahhah! Pitääkin kaivaa se lehti esiin, siinä oli kaikkia muitakin hyviä pointteja.

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Karl-setä, oikea seuramies :D

Luin mielenkiinnosta ton Tompankin listan. Myöskään hän ei pidä kuumista juomista... What's up with this?!?! Tomppa myös kylpee vähintään kolme kertaa päivässä...  ja hengaa kotona AINA alasti. Arvostan tätä tietoa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.