Arvonta: Voita liput itsellesi ja kolmelle ystävällesi Fashion Film Festivalille

Tyylitietotoimisto

Tyylitietotoimisto kertoi jokin aikaa sitten Helsingissä järjestettävästä uudesta ja mielenkiintoisesta Fashion Film Festival -elokuvafestivaalista. Helsingin Bio Rexissä 2.-5.8. järjestettävä Fashion Film Festivalin toteuttavat Lasipalatsin Mediakeskus ja kulttuuriosuuskunta Kick, yhteistyössä Ivana Helsingin ja Kansallinen audiovisuaalinen arkiston kanssa. Tapahtuman ohjelmistoon on koottu kattaus tyylikkäitä elokuvia. FFF on samalla osa Lasipalatsin aukiolla järjestettävää Lasipalatsi Design Markest -tapahtumaa.

Tyylitietotoimisto on saanut nyt loistavan mahdollisuuden arpoa lukijoidensa kesken neljän hengen lippupaketin festivaalilla esitettävän Bill Cunningham New York -elokuvan näytökseen.

 


Bill Cunningham on tullut tunnetuksi The New York Times -lehden katumuotikuvaajana. Cunningham on toiminut New Yorkin katutyylien tallentajana jo kolmen vuosikymmenen ajan ja häntä pidetäänkin kaikkien street style -kuvaajien isänä. Kahdeksankymppinen Cunningham työskentelee edelleen ja hänen On the Streets -videobloginsa löytyy täältä. Sinitakkinen herrasmies uskoo, että parhaat tyylit löytyvät nimenomaan kaduilta, oikeiden ihmisten yltä. Cunnighamin vankkumaton rakkaus muotia ja kauneutta kohtaan motivoi häntä jatkamaan valokuvausta, vaikka ikääkin alkaa jo olla.

Bill Cunningham New York -dokumenttielokuva valmistui vuonna 2011. Richard Pressin ohjaama palkittu dokumentti esitetään Fashion Film Festivalilla lauantaina 4.8. kello 17.00. Elokuvan kesto on 84 minuttia.

 

 

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa liput itsellesi ja kolmelle ystävällesi kyseiseen elokuvanäytökseen. Lippupaketti oikeuttaa nauttimaan elokuvaelämyksestä Bio Rexin vip-aitiossa.

Arvontaan osallistut kommentoimalla tätä postausta. Kerro kommenttiosiossa kuka on sinun mielestäsi inspiroivin katutyylikuvaaja ja miksi juuri hänen työnsä innostaa sinua. Muista jättää yhteystiedoksesi  toimiva sähköpostiosoite!

Vastausaikaa on maanantaihin 30.7.2012 kello 23.59 saakka. Kaikki sitä ennen tulleet kommentit osallistuvat arvontaan!

Onnea matkaan!

EDIT! Arvonta päättynyt!

Kuvat ja lisätietoa tapahtumasta: Lasipalatsi Design Markets & Fashion Film Festival.

Kommentit

Vierailija Eeva (Ei varmistettu)

Liisa Jokisen ja Sampo Karjalaisen Hel Looks on ehdottomasti yksi monipuolisimmista ja inspiroivimmista katumuotisivustoista - kotimaisuudesta tulee ehdottomasti vielä lisäplussaa!
neuvonen.eeva@gmail.com

FASHIOMAMA (Ei varmistettu)

Scott Schumanin The Sartorialist on ehdoton lemppari katumuotiblogini, kuvien monipuolisuuden ja kauniin kuvaustavan vuoksi. Blogista löytää aina jotakin yllättävää ja inspiroivaa.

fashiomama@gmail.com

helene

Hel Looksin on myös minun mielestäni inspiroivin katumuotiblogi! Heidän kuvaamansa tyyli on valtavirrasta poikkeavaa ja mielenkiintoista. Hienoa että tulee Suomesta noin maailmanluokan katumuotisivusto!

helene

Näköjään sähköposti on päässyt unohtumaan, eli ameliarose211@gmail.com.

gif4life

Inspiroivin kuvaaja on ehdottomasti Liisa Jokinen. Hänen kuvattavaksi pääseminen/joutuminen oli kuitenkin vähän melkeen liian jännittävä tilanne.  

sara.nyyssola@hotmail.com

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Kiitos kaikille kommentoijille! Kotimainen kaksikko Jokinen&Karjalainen taisi viedä voiton tässä huutoäänestyksessä, eikä syyttä! :) Tyylitietotoimisto komppaa, vaikka FASHIOMAMAn suosikki The Sartorialist kuuluu myös suosikkeihini.

Arvonta on nyt suoritettu ja voittajan voi kurkata täältä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.